Zecke Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam. Mam następujący problem. Powiedzmy że mam 2 formy, między którymi przemieszczam się za pomocą przycisków "dalej" i "wstecz". W obu tych przyciskach mam akcje typu Form1->Hide();Form2->Show(); // dla przycisku "dalej"Form2->Hide();Form1->Show(); // dla przycisku "wstecz" Wszystko działa idealnie, ale gdy np przemieszcze jedną formę i włącze tę drugą a potem znowu wrócę do pierwszej to one nie będą w tej samej pozycji. Jak zrobić żeby ta druga forma otwierała się w miejscu w którym została przemieszczona ta pierwsza?? Z góy dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 left formy 2 równe left formy 1 i w drugim przycisku na odwrót. Tak samo dla właciwosci top. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...