ArthJ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 nie wiem jak Wy, ale ja boje sie juz zakladac nowe topici gdzie indziej niz na oslej... jest to spowodowane tym, ze jak wchodze na wiekszosc rzeczy to zaczynaja sie od zdania: NIE BIJCIE! SZUKALEM ALE NIC NIE ZNALAZLEM! po chwili wskakuje jakis kolo i pisze: przeciez to bylo ty lamo! Sugeruje zaprzestac tego typu dzialalnosc bo wkrotce, co bardziej aktywny uzytkownik nie bedzie nic pisal poza - JUZ BYLO, albo uzyj opcji SZUKAJ a tak naprawde to, to ze bylo nie znaczy ze bylo na tym cos interesujacego a przede wszystkim na TEMAT. moderatorzy - moderatorami - to co uwazaja za sluszne niech kasuja - takie ich prawo i obowiazek, ale nie krutykujmy my - normalni ludzie innych, bo po co? jak bylo i wiesz cos to napisz ze cos wiesz a nie ze bylo taka drobna sugestia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Mnie też czasem wkurza to "SZUKAJ". Myślę że jeśli rzeczywiście był już jakiś topik niech ktoś rzuci linkiem i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Popieram , ida swieta trza byc milym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 szukaj szukaj.. a co ja pies jestem? jak bylo to niech mi ktos pomoze i wyjasni, moze ma jakies nowe uwagi ktorych kieyds nie bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 szukaj szukaj.. a co ja pies jestem? jak bylo to niech mi ktos pomoze i wyjasni, moze ma jakies nowe uwagi ktorych kieyds nie bylo?nie wiem o co ci chodzi... a juz wiem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=194992#194992 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 :? hmm obysmy sie tylko nieobudzili na forum gdzie glupi temat np. "co jest wazniejsze wielkanoc czy boze narodzenie " jest poruszany na 20 topicach nielepiej zrobic 1 zbiorczy wtedy nietrzeba bylo by sie tak gimnastykowac z otwieraniem kolejnych okien zeby w ostatnim zobaczyc konkluzje ze "jednak najlepszy jest 1 maja " ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Jezuuuuuu, dyskusja na temat szukania już była wielokrotnie poruszana ;) Hehehe, tej planszy wam brakowało, co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 A tak na poważnie to warto czasami sobie poszukać, są tacy co zakładają topici a nawet niepoparzą 2 strony w stecz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 szukaj szukaj.. a co ja pies jestem? jak bylo to niech mi ktos pomoze i wyjasni, moze ma jakies nowe uwagi ktorych kieyds nie bylo?nie wiem o co ci chodzi... a juz wiem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=194992#194992 :lol: temat zamknienty :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 kto szuka niebłądzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 "szukajcie a znajdziecie" mówi Biblia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...