Skocz do zawartości
mandk

Jaką Pamięć?

Rekomendowane odpowiedzi

Więc aktualnie mam 256 ram DDR i postanowiłem sobie conieco dokupić. Czy jeżeli kupie obojętnie jaką pamięć 256 to czy będą sprawnie chodzić w dualu czy musi być ta sama firma? Może sprzedać tą pamięć którą mam i kupić 2x256? I ostatnie wyjście kupić 512. Która opcja najlepsza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja płyta to Abit-IS7 i z tego co wyczytałem obsługuje Dual'a. Zastanawiam się co będzie szybsze 256+512 czy dual 2x256? Przeglądałem testy pamięci, ale nie potrafie samodzielnie rozstrzygnąć tego problemu :P

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze sie dolacze to tego watku chce kupic pamiec 2x512MB do 300zl max 350zl mam procka venice 3000+ na plycie asus a8n-e. glownie chodzi mi o stabilnosc i troche oc. co polecacie za te pieniadze?? myslalem geilach(GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz) ale nie wiem czy beda dobre

Edytowane przez basikg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze sie dolacze to tego watku chce kupic pamiec 2x512MB do 300zl max 350zl mam procka venice 3000+ na plycie asus a8n-e. glownie chodzi mi o stabilnosc i troche oc. co polecacie za te pieniadze?? myslalem geilach(GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz) ale nie wiem czy beda dobre

Kup sobie Twinmoski, na pewno będziesz zadowolony... :) Te tanie geile to podobno szajs...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie Twinmoski, na pewno będziesz zadowolony... :) Te tanie geile to podobno szajs...

jak trafi na winbondy to nie będzie szajs ;]

ja co prawda mam d43 bo poprosiłem o wyselekcjonowanie (i gość twierdził, ze nie ma winbondow) ;]

a może zamiast twinmosków Samsungi UCCC :>

Edytowane przez mkl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi