mandk Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Więc aktualnie mam 256 ram DDR i postanowiłem sobie conieco dokupić. Czy jeżeli kupie obojętnie jaką pamięć 256 to czy będą sprawnie chodzić w dualu czy musi być ta sama firma? Może sprzedać tą pamięć którą mam i kupić 2x256? I ostatnie wyjście kupić 512. Która opcja najlepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 A czy płyta obsługuje duala, to po pierwsze, po drugie, najlepiej jak by to były dwie te same, z tej samej serii kości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandk Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Moja płyta to Abit-IS7 i z tego co wyczytałem obsługuje Dual'a. Zastanawiam się co będzie szybsze 256+512 czy dual 2x256? Przeglądałem testy pamięci, ale nie potrafie samodzielnie rozstrzygnąć tego problemu :P Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Najlepiej by było 2x 512, ile masz kasy na to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basikg Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Moze sie dolacze to tego watku chce kupic pamiec 2x512MB do 300zl max 350zl mam procka venice 3000+ na plycie asus a8n-e. glownie chodzi mi o stabilnosc i troche oc. co polecacie za te pieniadze?? myslalem geilach(GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz) ale nie wiem czy beda dobre Edytowane 19 Grudnia 2005 przez basikg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Moze sie dolacze to tego watku chce kupic pamiec 2x512MB do 300zl max 350zl mam procka venice 3000+ na plycie asus a8n-e. glownie chodzi mi o stabilnosc i troche oc. co polecacie za te pieniadze?? myslalem geilach(GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz) ale nie wiem czy beda dobreKup sobie Twinmoski, na pewno będziesz zadowolony... :) Te tanie geile to podobno szajs... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 nie podobno tylko tak jest... BTW. jak sie krecą twinmosy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basikg Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Huck masz na myśli te http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10274 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 (edytowane) Kup sobie Twinmoski, na pewno będziesz zadowolony... :) Te tanie geile to podobno szajs... jak trafi na winbondy to nie będzie szajs ;] ja co prawda mam d43 bo poprosiłem o wyselekcjonowanie (i gość twierdził, ze nie ma winbondow) ;] a może zamiast twinmosków Samsungi UCCC :> Edytowane 21 Grudnia 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Huck masz na myśli te http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10274Dokładnie te... :D Jak patrzylem na sygnaturki to wszyscy je nie źle kręcą... Mi przy 400MHZ działają na CL2, bez zmian napięcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...