t0mster Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Witam, ktora z czesci osadnikow jest lepsza 3 czy 4 ? bo chce kupic bratu na sw a mam tylko kase na extra klasyke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 hmm proponuje ci przejzec recenzje obu gierek w necie i samemu wywnioskowac co sie moze podobac bratu. kazdy ma inny gust Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Skoro pytasz ... Najlepsza jest część 2 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Tez slyszalem, ze Settlers 2 Ale jak mu dasz w 2005 roku gre z taka grafika to sie podpieni. Np. jezeli mialbym wybierac miedzy Doom2, a 3 to wybralbym 3 chociaz Doom2 jest lepszy. Cos w tym jest, ze jednak w miare uplywajacego czasu ten sam tytul bedzie gorszy. Daj mu najnowsza 4 czesc i po klopocie. Pozniej jeszcze kilka dodatkow na kazda inna okazje jak mu sie sposoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Daj mu najnowsza 4 czesc i po klopocie. Pozniej jeszcze kilka dodatkow na kazda inna okazje jak mu sie sposoba :) Najnowsza jest 5, ale nie jest "settlersowata". Jakie gierki lubi brat? Może Disciples 2 : Bunt Elfów (jak na mój gust mistrzowska giera, ale są tacy, co narzekają na wolne tempo). Wracając do Settlerów to mam 3, przymierzałem się nawet do 4, ale w końcu nie kupiłem,bo jakoś wydawały mi się identyczne... Ale jak już kupujesz, to chyba nowsza 4 będzie lepszym pomysłem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...