qba89 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Witam. A więc chodzi mi o to żeby nagrac zainstalowanego Windowsa XP na płyte dvd i żeby komp działał z niej ... czy da sie to zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 cos w stylu knopixa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 http://www.nu2.nu/pebuilder/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 BartPE mam ale mi chodzi dokladnie o WinXp sp2 pro... potrzebna bymi byla wersja tylko ze sterownikami do plyty skanera i jeden progs... czy da sie tak zrobic ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jak sie zechce poczytac jak działa dołączanie sterowników i programów to się da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 poszukaj sobie nlite w góglach takiego progsa przerób sobie nim windowsa wgraj stery zrobi ci obraz.iso i wypal go przez nero na dvd i po kłopocie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...