yotomeczek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Złączki skręcane na wąż 8/10 skąd (wiem są w MCS) w Łodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jeśli nie znajdziesz nigdzie w mieście to polecam te ze sklepu realitynet. Zawsze to pare zł w kieszeni. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Podpinam się do pytania. W żadnym bud samie nie widziałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 http://www.pakar.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 podepne sie do pytania - Gdzie w bydgoszczy / toruniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 http://www.pol-kor.com.pl/ http://www.elmatic.com.pl/ ktoś jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 uzywana opone do stara... GOOGLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 eeee sam sie po prostu zlosci ze nie od niego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 nie, nie zloszcze sie :) macie okazje kupic taniej - kupujcie... ale szukanie nie boli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 to ja sie zapytam gdzie weze dostane 8/10 ale nie takie po 10zl za metr, chyba ze nie mam wyboru :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ja kupilem za 99 gr/m ;) w hurtowni z czesciami do maszyn rolniczych. Troche miekki w porownaniu z cell fastem 8/11 ale za te pieniadze to... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 nie wiedzialem ze sa cellfasty 8/11, widzialem wylacznie 10x11.5 moze ktos mi moze podeslac weze? widzialem ze ktos kupowal 8/10 niebiesko-przezroczyste ale u mnie takich ni ma... i tanio... sorry za OT ale nie chcialem nowego tematu zakladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 A ma moze ktos swiadomosc gdzie dostac mozna SM8 na gwint 1/4" w katowicach? pytalem w stalexporcie i normapressie ale cisza.. nieswiadomosc jakas czy jak? po googlach tez szukalem ale ciezko mi to znalezc.. z gory dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...