Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Heh pewnie zię naraże ale co mi tam. :P Lisek : mod budzika na forum spox , ale żeby go do newsów wrzucać ... :evil: . Nie dość ,że nie związany z tematem serwisu , to jeszcze nic wielkiego. Takie mody to ja robiłem będąc w podstawówce i wcale się tym nie chwaliłem bo nie było czym. Polecam trochę samokrytyki i nie wkurzaj sie jak ktoś ci mówi prawde bo nie tędy droga. Pamiętaj ,że siłą serwisu tweak.pl i tego forum nie jest Twoja osoba tylko rzesza jego urzytkowników. Szczerze wspólczuję koledze Kacper_ExPC , który został dość brutalnie potraktowany ,mogliście chociaż sprawę rowiązać na piv. Rozumiem ,że każdy może mieć zły dzień ,kobiety mają go co miesiąc nawet przez kilka dni ale jakoś porafią sie opanować. :wink: Do tego zniszczenie dwóch peltów 120W ... jak coś Ci nie wychodzi to sie za to nie bierz tego dnia (heh mądry polak p szkodzie :P ) , jednak cała sytuacja śmiem powidzieć wynikła z twojego lamerstwa ,do tego hucznie afiszujesz swoje dokonanie na forum. Może to też dodasz do newsów :?: . Wielu z tego forum duzo by dało ,żeby mieć chociaż jednego takiego peltiera a Ty od tak rozwalasz sobie dwa. Moim zdaniem nie ma czym się chwalić , bo ja na twoim miejscu siedziałbym cicho a nie afiszował się swoją głupotą. Moze twoi rodzice mają nadmiar pieniędzy i są w stanie finansować twoje wybryki ale mógłbyś mieć wzgląd na innych i widzieć coś więcej poza czubkiem swojego nosa. Nie mowie tu tylko o sobie bo mam w [gluteus maximus] to ile masz kasy ale również w imieniu wielu innych osób. Niestety mam nieodparte wrażenie ,że jesteś po prostu rozwydrzonym <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarzem ,który nie wiedzi nic poza sobą i swoim komputerem oraz tweak.pl. No teraz moge sobie zmienić forum. Miło się gawędziło :D Acha i nie próbuj nawet tego kasować ,bo i tak się pojawi :twisted: :twisted: :twisted: PS. prosze o komentaze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 jak dla mnie, to o tych peltierach bylo dla beki. a poza tym post mial walory edukacyjne :P , tj nigdy nie zapominaj o wylaczeniu zasilacza, z podlaczonym peltem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 jak dla mnie to "Kolega" Kacper_ExPC zostal zbyt ostro potraktowany - zeby od razu czerwona kartka :lol: - moze z zazdrosci ze ma lepszy/szybszy sprzet :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 mi tez wydaje sie ze z tymi peltami to byla kwestia walorow edukacyjnych a co do zegarka no to mysle ze byla radosc z cyfrowki :) nie ma co sie bulwersowac :wink: Jak w newsach bedzie o podkrecaniu mleka uht 3,2 % na 5 % no to juz bedzie przegiecie ale zegarek moze byc :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 No cóż Yoshi, muszę przyznać Ci rację. Niedługo Piotr będzie pisał o tym, jak zmodyfikował zegarek zmieniając baterię na mocniejszą, przez co urządzenie będzie działało o 1 rok dłużej T_T. Jeżeli Piotrze uważasz, że np. podanie do wiadomości o spaleniu Peltierków lub innych podzespołów ma zakrawać na BEKĘ to się lekko mylisz. To jest raczej przejaw snobizmu: "O zobaczcie jaki Ja jestem świetny, spaliłem 300 zeta - Hihihi", "zmodyfikowałem zegarek - wow nietypowy mod" dla mnie to oznacza jedno - robisz wszystko pod publikę i czekasz na jakieś durne komentarze typu "Lisek, ale super", "Ale czadowe, zmodyfikuj jeszcze..." itp. Jak widzisz Piotrze, dla niektórych, może to być lekko frustrujące, a dla niektóych wręcz przeciwnie. Jak zapewne zauważyłeś Piotrku, 3 na 5 forumowiczy próbuje wręcz lizać (?!) d**ę, bo ktoś jest autorem jednego z bardziej popularnych serwisów w Polsce - zatem będę cool jeżeli poprę VIP'a (Very Imortant Person) T_T. To oczywiście odnosi się nie tylko do Tweak'a, ale również do wielu innych forum, jakich ? - nie mam zamiaru wymieniać. BTW. Jeżeli uważasz drogi Piotrze, że Twoim hobby jest niszczenie lub po prostu spalanie części komuterowych... zrób osobny dział, z Twoimi osiągnięciami w tej dziedzinie. __ No offence, peace & love. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Co do zegaryny - to mialo byc chyba troche bardziej dla FUN niz dla edukacji... I bylo :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Zapomnieałem dodać - znacie regułę ALT + F4 ? T_T Chyba, zaczne coraz częściej jej stosować *_*. Ach, zauważyłem, że jest to chyba pierwszy post krytykujący poczynania Piotra i ogólnie treści Tweak.pl... Gratuluję Yoshi_80 za odwagę. GW. ; D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 "]Co do zegaryny - to mialo byc chyba troche bardziej dla FUN niz dla edukacji... I bylo :twisted: LOL T_T. Dla mnie było poprostu very fun T_T. Lame ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Yoshi_80 po części masz rację. Wprawdzie "mod" budzika, bynajmniej ja przyjąłem jako taką małą odskocznię od spraw codziennych, niemniej przynajmniej w newsach wolałbym widzieć normalne, a co ważne częste niusy :) (to taka moja mała dygresja) Peltki jak peltki - oczywiście tutaj Lisek to oczywiste spalił je w wyniku własnej nieuwagi - ciekawe co zrobi 4max(bo z tego co wynika to były ich) wpisze je w koszty reklamy? :mrgreen: - i chwalenie się publicznie planowanym zakupem 170'tek może uchodzić za przejaw snobizmu, niemniej no cóż, skoro go stać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ja tem nic di Liska nie mam jak i do jego stroni tweak.pl bo nawet lubie i jego www i jego forum , ale akcje ze spalonymi prockami i pelterem , faktycznie wyglada to troche na snobizm , moze poprostu ma dobrego sponsora..... CO do zegarka juz ddawno muwilem zeby na tweaku zalozyc kacik elektoniczny ( cos takiejo jak modyfikacje ) , to lisek nic nie powiedzial..... Co sadzicie o kaciku , elektro-elektronicznym na tweaku ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Lisku nie pal tylko swojego serwea bo gdzie my biedne robaczki bedziemy się wypowiadać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Qurfa Yoshi masz calkowita racje!!! Radek z reszta tez!!! .PS CI KTORZY SIE WYPOWIADALI W TYM POSCIE : jestescie zalosni lizecie mu dupsko!!! takiemu lamerowi nawet bym reki nie podal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Qurfa Yoshi masz calkowita racje!!! Radek z reszta tez!!! .PS CI KTORZY SIE WYPOWIADALI W TYM POSCIE : jestescie zalosni lizecie mu dupsko!!! takiemu lamerowi nawet bym reki nie podal.Podpisze się pod tym Tristan masz normalnie rację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Faktycznie rozumowanie typu zozwalilem da peltiery to wezme kolejne dwa, a jak i te rozwale to i tak sie nic nie dzieje, bo bede mial kolejne jest mocno wkurzajace. A co do tego goscia z p4@3,6 to w ogole nie kumam dlaczego go wywalili. Ze zwrocil uwage a niedokladnosci skryptu forum? Za to, ze mial procka intela? ;) Co do forum to i tak wiadomo, ze jest to gotowy wzor i w sumie kazdy moze cos takiego zrobic (kwestia serwera) Nie ma sie co oburzac - tym bardziej, ze akurat nie zawsze macie racje... Tristan - w tym "poscie" to wypowiadales sie tylko ty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Może informacja o pletach miała jakieś niewielkie walory 'edukacyjne' .Nie trzeba być magistrem elektroniki żeby się domyślić co się stanie po odpaleniu pelta bez chłodzenia oraz ,że WB jest ciężki i jak wypadnie z ręki to może narobić dużo szkód. Peltki jak peltki - oczywiście tutaj Lisek to oczywiste spalił je w wyniku własnej nieuwagi - ciekawe co zrobi 4max(bo z tego co wynika to były ich) wpisze je w koszty reklamy? Ja na miejscu 4max poważnie bym sie zastanowił nad dalsza współpracą. Tristan: zgadzam sie z Tobą w 100% ,za dużo osób mu liże dupe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 No ja na miejscu 4maxa tez bym zaprzestal wspolprace w tweak.pl. Jakby nie bylo Liesk spalil juz dwa Athlony XP i zjebal dwa peltiery!!!. Lizenia [gluteus maximus] Liskowi to ja naprawde nie rozumiem przeciez to LAMA!. IMHO jak chceciecie lizac dupe komus ktom sie zna to jak juz musicie to poelcam Lancera z twojepc. Koles jest wporzo a pozatym nie jest taki Lamerem i sztywiankiem jak lisek ktory mysli ze jak jest w tweak.pl to juz sie zna na wszytskim i jest wielki Guru. Recenzji Recek Liska nie bede komentowal powiem tylko ze w 3ciej klasie podstawowki pisalem lepsze wypracowania!. Lisek Lancerowi do piet nie dorasta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 i wszystko sie rozmylo :( :x Wy czepiacie sie peltierow i innych dupereli - Liska strona wiec robi co chce (takie jego prawo czy to sie komus podoba czy nie) a nie zauwazacie najgorszego - to ze ucierpial jakis "biedak" (Kacper_ExPC) ktory mial dobre checi stac sie forumowiczem, mnie wlasnie wkurza to ze za byle krytyke mozna dostac bana (no chyba ze jest sie Nyny i ma sie rozne sposoby) i wkurza mnie Wasze skupianie sie na przedmiotach (peltiery itp) a nie na ludziach - czy poza komputerem nic wiecej sie dla Was nie liczy - troche realizmu/samokrytyki by nie zaszkodzilo a moze zazdroscice Liskowi ze on ma takie peltiery a Wy nie PS mozecie mnie wyzywac od burakow, lamerow i innych - a ja mam to w nosie - kazdy cos krytykuje to i ja moge :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 no i ten Kacper byl z mojego teamu EXPC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Coś czuje że bany sie posypią :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Coś czuje że bany sie posypią :) Wali mie to. I tak mi to forum za dużo czasu zajmuje - a powinienem sie na maturę uczyć. Ale myślę, że Lisek jednak zachowa się inteligentnie i spróbuje pogadać, a nie banować wszystkich, którzy mu się nie spodobali :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 ...PS CI KTORZY SIE WYPOWIADALI W TYM POSCIE : jestescie zalosni lizecie mu dupsko!!! takiemu lamerowi nawet bym reki nie podal. Ty masz do mnie jakiś problem? Powiedz mi w którym miejscu jak ty to nazwałeś "lizecie mu dupsko" Czytać nie umiesz, czy poprawnie interpretować tekstów pisanych? Pozatym nie drzyj się... To że wyraziłem się kulturalnie w poprzednim poście i nie zwyzywałem Liska od lamusów(jak było w twoim przypadku) nie znaczy że od razu mu liże dupe. Aż żal patrzeć jak gdy tylko ktoś wyraża swoje krytyczne zdanie na jakiś temat to zaraz pojawiają się idioci którzy próbują się dowartościować i przy okazji wybluzgać na innych, miast kulturalnie wypowiedzieć swoją opinię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Podpisuje się wszystkimi rencami pod tym co napisał Tristan i Yoshi i jeszcze paru!!!!!! To prawda Lisek to lamer, wielu może się nie zgadzać, ale kto jest tak „inteligentny” i spalił dwa XP? Dwa paltierki?? Były posty, że go na to stać, ale to nie o to chodzi ktoś kto ma taki serwis powinien umieć takie rzeczy, że tak powiem obsługiwać!!! A do tego jeszcze się chwalić, spaliłem XP1600+ ale zajebiście a większość mu przyklaskuje, qrwa koleś jest super ow mean :P . Ja jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby takie rzeczy na innych serwisach się działy. Tu pytanie do firm wypożyczających sprzęt do testów komu wy go dajecie takiemu <span style="color:red;">[ciach!]</span>LONEMU LAMUSOWI. LISEK <span style="color:red;">[ciach!]</span>J NA BAMBUS!! PS: A gdzie się podział wasz pan?? Zamknął się w pokoju i płacze??? Piotruś.L robi wszystko pod publiczke, żeby każdy mu mówił jaki jest świetny może cię rodzice biją? Z tąd takie odruchy :P. Czemu on nie odpowiada na problemy ze sprzętem??? Bo się na niczym nie zna!!! Nawet teraz nie wie co napisać! Pamiętacie wyniki w ccr? Lichu specjalnie co by go wszyscy wielbili znalazł (choć wątpię żeby sam) dziurę w progsie i podał do datebasu jeszcze się tym chwaląc na forum istny popis lamerstwa!! Tak więc kończąc mój wywód Lisek to BIG LAMA choć nie on lamą nawet do pięt nie dorasta!! :) HAHA trzymaj się rudy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 No chlopaki musze sie z wami zgodzic, zeby zaraz bana dawac, Lisek sie zblaznil na potege, teraz widac jakie jeszcze z niego dziecko! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Dzięki za wyrażenie zdania o mnie, ale komentarze od zdaje się "dorosłych ludzi" nie są zbyt mądre. Ja was nie obrażam i nie życzę sobie tego z waszej strony... no ale skoro tak chcecie, jeżeli wam to pomaga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 jak dla mnie to "Kolega" Kacper_ExPC zostal zbyt ostro potraktowany - zeby od razu czerwona kartka Nie lubie jak ktoś jest dla mnie hamski tylko z tego powodu że jestem młodszy... bardzo tego nie lubie. Niestety znam MNÓSTWO osob, które mimo większego wieku są niezbyt dorozwinięci emocjonalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ciekawe czemu sam zainteresowany nic nie mowi... siedzialem na roznych grupach, forum itp, ale takiego lamera to rzadko spotykam... a dany ban to juz istny popis lamerstwa, tak to jest jak ktos nie umie sie wypowiedziec, to wali bana! PS. AMDkowcy i INTELowcy - łaczmy sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Heh pewnie zię naraże ale co mi tam. :P Lisek : mod budzika na forum spox , ale żeby go do newsów wrzucać ... :evil: . Nie dość ,że nie związany z tematem serwisu , to jeszcze nic wielkiego. Takie mody to ja robiłem będąc w podstawówce i wcale się tym nie chwaliłem bo nie było czym. Polecam trochę samokrytyki i nie wkurzaj sie jak ktoś ci mówi prawde bo nie tędy droga. Pamiętaj ,że siłą serwisu tweak.pl i tego forum nie jest Twoja osoba tylko rzesza jego urzytkowników. Szczerze wspólczuję koledze Kacper_ExPC , który został dość brutalnie potraktowany ,mogliście chociaż sprawę rowiązać na piv. Rozumiem ,że każdy może mieć zły dzień ,kobiety mają go co miesiąc nawet przez kilka dni ale jakoś porafią sie opanować. :wink: Został tak potraktowany, bo to uważałem za słuszne... Niestety z powodu mojego coby tutaj nie mówić młodego wieku wiele ludzi patrzy na mnie z przymrózeniem oka, a wrecz nieraz olewa... Ja nie jestem kimś do popychania i na pewno sie na to nie zanosi. Do tego zniszczenie dwóch peltów 120W ... jak coś Ci nie wychodzi to sie za to nie bierz tego dnia (heh mądry polak p szkodzie :P ) , jednak cała sytuacja śmiem powidzieć wynikła z twojego lamerstwa ,do tego hucznie afiszujesz swoje dokonanie na forum. Może to też dodasz do newsów :?: . To nie twierdź tak, bo to nie jest kulturalnie. Nie wiem czy to, że coś przypadkowo upuściłem na podłoge, albo zapomniałem że coś jest podłączone świadczy o lamerstwie? O nie, niestety ale chyba nie wiesz co to znaczy lamer. A że zamieściłem na forum? Czy to jakaś zbrodnia, czy jak? Myśle że to pomoże ludziom, aby uważali... ale skoro ty inaczej twierdzisz. Każdy ma prawo do własnego zdania i nikogo nie mam zamiaru zmuszać do innego podejscia do danej sprawy. Wielu z tego forum duzo by dało ,żeby mieć chociaż jednego takiego peltiera a Ty od tak rozwalasz sobie dwa. Moim zdaniem nie ma czym się chwalić , bo ja na twoim miejscu siedziałbym cicho a nie afiszował się swoją głupotą. Moze twoi rodzice mają nadmiar pieniędzy i są w stanie finansować twoje wybryki ale mógłbyś mieć wzgląd na innych i widzieć coś więcej poza czubkiem swojego nosa. Nie mowie tu tylko o sobie bo mam w [gluteus maximus] to ile masz kasy ale również w imieniu wielu innych osób. Niestety mam nieodparte wrażenie ,że jesteś po prostu rozwydrzonym <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarzem ,który nie wiedzi nic poza sobą i swoim komputerem oraz tweak.pl. Ja też wiele bym dał. Z WaterCoolerem czekałem ponad rok zanim zebrałem fundusze. Nie myśl sobie że to tak sobie pomyślałem, cyk mam pompke za 2 banki, tutaj zaraz peltierki to czy tamto... Niestety ja nie zarabiam i moge liczyc tylko na firmy / starych. Ani jedni ani drudzy nie chca wywalac tyle kasy i im sie nie dziwie :) Ja nie rozwalam sobie "tak dwa". Jak już wspominałem przypadkowo je uszkodziłem i na pewno nie robiłem tego, aby pokazac na forum "ile to mam kasy" i co moge sobie robic. Prócz tego jesteś bardzo wulgarny i nie umiesz się kulturalnie zachować. No teraz moge sobie zmienić forum. Miło się gawędziło :D Acha i nie próbuj nawet tego kasować ,bo i tak się pojawi :twisted: :twisted: :twisted: No właśnie, co? NIestety tak się głupio składa że ja zarządzam tym forum i mogę zadecydować czy będziesz tutaj pisał czy nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ciekawe czemu sam zainteresowany nic nie mowi... siedzialem na roznych grupach, forum itp, ale takiego lamera to rzadko spotykam... a dany ban to juz istny popis lamerstwa, tak to jest jak ktos nie umie sie wypowiedziec, to wali bana! No ładne kwiatki, buhahah :))) wszyscy przeciw mnie :) No nie moge :) Ja cie kolego też od lamerów nie wyzywam i sobie tego NIE ZYCZE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Yoshi_80 po części masz rację. Wprawdzie "mod" budzika, bynajmniej ja przyjąłem jako taką małą odskocznię od spraw codziennych, niemniej przynajmniej w newsach wolałbym widzieć normalne, a co ważne częste niusy :) (to taka moja mała dygresja) To był tzw. Piątkowy OT :) Nudziłem się, coś zrobiłem a że poprawił mi się nastrój rzuciłem na strone? CHyba nie ma w tym nic złego.... Peltki jak peltki - oczywiście tutaj Lisek to oczywiste spalił je w wyniku własnej nieuwagi - ciekawe co zrobi 4max(bo z tego co wynika to były ich) wpisze je w koszty reklamy? :mrgreen: - i chwalenie się publicznie planowanym zakupem 170'tek może uchodzić za przejaw snobizmu, niemniej no cóż, skoro go stać... Stać czy nie stać? Co za różnica. To że kupuje 170 tki nie jest w sensie, ze "Patrzcie hamy, kur*a jestem bogaty", tylko że będzie poprawa chłodzenia, będe starał się wycisnąć coś więcej. Jak już wspominałem nad WC czaje się od ponad roku, kiedy w końcu uzbierałem troche kasy postanowiłem zrobić to, na czym mi zależało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 NIestety tak się głupio składa że ja zarządzam tym forum i mogę zadecydować czy będziesz tutaj pisał czy nie...Ty się chłopcze zastanów co piszesz myślisz, że Yoshiemu aż tak bardzo zależy żeby być na tym forum? Nie myśl, że twój serwis jest nie zastąpiony!! Szkoda, że się tak głupio złorzyło, że tacy fajni ludzie(nie mowie o tobie lisek) siedza tylko na tym forum :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...