t0mster Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam, chce zmienic obecny monitor na LCD, ze wzgledu na mala ilosc miejsca :[ jaki monitor LCD jest dobry do grania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 w sapera to kazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 saper mi sie juz znudzil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Mój tata ma taki http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20218 i 0 smurzenia, 0 zlych pixeli, jest super... Może byś powiedzial ile masz $... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) a ja mam taki i też starcza, jedyny minus - nie wiem na ch*j mu wbudowane głosniki, bo są do kitu i brzydkie właśnie, może sie skonkretyzuj - ile chcesz kasy wydać i jakie masz typy.... ale wiadomo - ma mieć duży kontrast, duże kąty i niski czas reakcji Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Iwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 proszę dać Panu powyżej punkty (procenty) za celowe unikanie cenzyry i wulgaryzmy - tak jak ja non stop dostaję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...