qba89 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam. A wiec zainstalowalem system wymieniony w temacie i nie moge za cholere zmienić zabezpieczen IE na niski poziom na stałe jest najwyższy i za nic nie chce sie obnizyc :sad: POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 No i dobrze, po co obnizac zabezpieczenia w tak dziurawej przeglądarce. Odinstaluj zwiększony poziom zavezpieczen, a najlepiej zostaw tak jak jest i zmien przeglądarke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 to nie chodzi o mnie ja uzywam FireFox-a. znajomy uparł sie ze musi byc IE i tyle nic nie poradze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 No to jezeli tego nigdzie nie przeniesli, to powinno to byc gdzies w dodawaniu/usuwaniu składników systemu w dodaj/usun programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 a mógłbys podac nazwe dokladną bo szukałem i nic nie znalazłem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 NIe wiem czy w x64 będzie tak samo, ale w zwykłym wygląda to tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 win2003 optimizer.... jest takie cos.. a reszta opisana w przyklejonym topicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...