Andii Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 mam problem chce podlaczyć telewizor z glosnnikami ktore maja wyjscie 5.1 ALE: telewizor ma wyjscia Euro a ja chce na wzmacnacz podlaczyc go do wyjścia coax !!! wie ktos jak to mozna zrobic ??!! jak podlacyzc euro!!! jak cio to prosze psizczei na maila !!!:) thx z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) wiem tyle ze to nie ten dzial na ten topic :mur: Edytowane 15 Grudnia 2005 przez Shantillas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Strasznie niechlujny post. Pierwsza sprawa czy TV ma wyjście 5.1? Bo jeśli nie to jedyne co osiągniesz to emulacje 5.1 a chyba nie o to chodzi. Chyba że ja niezrozumiałem tego postu. PS: To powinno być w dziale audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 PS: To powinno być w dziale audio. I bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 jak chcesz użyć coax to tv musi mieć coax, a pewnie nie ma więc musisz użyć zwykłego stereo, chyba że masz tuner satelitarny, jak ma coax to będziesz miał 5.1 RTFM <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...