Gość Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ja niedługo bede miał płyte gł wiec może tez sobie zrobie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 no fajowy tylko czy nie kruszy sie :D hahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 uwazaj tylko zeby ci sie od tego jadro niezaczelo kruszyc :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 tez posiadam podobny bryloczek :) wykonalem go ostatnio i specjalnie aby sie nie kruszyl oparlem go na procesorze Intela :) baleron ma zagiete nozki aby nie drapal gdy noszony jest w kieszeni, jak tylko dorwe cyfraka to wrzuce jakas fotke. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 niestety jadro sie kruszy ale co tam:D a nozki to <span style="color:red;">[ciach!]</span>lem i mam idealnie gladka powierzchnie:D aha rogi zaokraglilem zeby tez nie gryzly:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ja mam taki od odawna :P :P hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ja mam taki od odawna :P :P hyhy mam nadzieje ze nozki spilowales ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 kiedys nosilem innego procka (na basenie sie rozpadl) z noozkami i mi sie sweter rozwalil od tego :( ale teraz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Kurde tez sobie zrobie jako talizman szczescia moze. Gdzies placze mi sie po pokoju D600 8) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Biedny TB nieboszczyk :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Kurde tez sobie zrobie jako talizman szczescia moze. Gdzies placze mi sie po pokoju D600 8) Pozdro Dexter jak sprawny, to sprzedaj na allegro i kup se 6 spalonych :D a qrde jak do szkoly z tym prockiem przyszedlem do szkoly, to mi loodzie moowili, ze moglem im tego proca oddac, zamiast niszczyc :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Czym go nawierciłeś Jak kiedyś próbowałem przewiercić IBM'a dx2 "Blue Lightening" 66MHz :) to mi się trochę odechciało po paru minutach Twarda sztuka była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Czym go nawierciłeś Jak kiedyś próbowałem przewiercić IBM'a dx2 "Blue Lightening" 66MHz :) to mi się trochę odechciało po paru minutach Twarda sztuka była wiertlo diamentowe!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 na wiertarce stolowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Czym go nawierciłeś Jak kiedyś próbowałem przewiercić IBM'a dx2 "Blue Lightening" 66MHz :) to mi się trochę odechciało po paru minutach Twarda sztuka była wiertlo diamentowe!!!!!Ile za taką przyjemność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 u wujka w pracy mi zrobili dire:P ale niedloogo bede mial frezarko wiertarke, wiec bede ci moogl zrobic, jak mi go wyslesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 u wujka w pracy mi zrobili dire:P ale niedloogo bede mial frezarko wiertarke, wiec bede ci moogl zrobic, jak mi go wyslesz :D ok napis na nim robi wrażenie - i jest mniejszy od athlona - idealnie na brelok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 hmm ciekawe kiedy ktos zrobi sygnet z samym jadrem athlona/durona/copermine... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 hmm ciekawe kiedy ktos zrobi sygnet z samym jadrem athlona/durona/copermine... :lol: qrde, niegloopie, ale.......drogie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 hmm ciekawe kiedy ktos zrobi sygnet z samym jadrem athlona/durona/copermine... :lol:taki sygnet z antkow by sie szybko "skruszyl" na pierwszym "gebo-testerze" :( ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 hmm ciekawe kiedy ktos zrobi sygnet z samym jadrem athlona/durona/copermine... :lol:jak tylko znajde mojego ukruszonego durnia ... hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Hm.. Ja mam w szkole kilkanascie zabytków (klasy SX/DX/Pentium - Cyrix/Intel/AMD) więc może jakąś firme założe? :P BTW - Ogladaliście pewnei ciekawe sposoby mocowania coolerów na benchmark.pl. Dzis zaglądam do P200MMX, a tam cooler odpadł poprostu bo ktos złamał zapinkę (ewentualnie sama sie uszkodziła). Więc mądry Rafał wpadł na jedyny i niepowtarzylny pomysł aby zamocować cooler na.... gumę do żucie :lol: Działa. Dopiero za trzecim razem udało mi się go tak uczepić aby się nie zsunał z procka :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Hm.. Ja mam w szkole kilkanascie zabytków (klasy SX/DX/Pentium - Cyrix/Intel/AMD)Hehe, tyle to ja mam w biurku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 hehhe dlatego dobrze miec athlona xp:D dziure zrobilem nozem i po sprawie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 u mnie na biurku lezy winchip 60 mhz... ale troche mi go zal moze sklece tanim kosztem drugiego kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Hm.. Ja mam w szkole kilkanascie zabytków (klasy SX/DX/Pentium - Cyrix/Intel/AMD) więc może jakąś firme założe? :P BTW - Ogladaliście pewnei ciekawe sposoby mocowania coolerów na benchmark.pl. Dzis zaglądam do P200MMX, a tam cooler odpadł poprostu bo ktos złamał zapinkę (ewentualnie sama sie uszkodziła). Więc mądry Rafał wpadł na jedyny i niepowtarzylny pomysł aby zamocować cooler na.... gumę do żucie :lol: Działa. Dopiero za trzecim razem udało mi się go tak uczepić aby się nie zsunał z procka :mrgreen:LOL...ciekafe czyona jest przewodnikiem czy izolatorem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja mam dx2 i dx4 amdka może i ja zapodam sobie brylok wisiorek itp. tylko wtedy nie będe miał magicznego scyzoryka dajewo do otwierania pifka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 No ja kupilem wreszcie padnietego athlona thunderbird'a 1300 mhz :D. NIedlugo zawisnie na mojej pieknej szyi ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja zrobilem breleoczek z chipsetu od GF 256 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...