Skocz do zawartości
MeHow

DRINKI... JAKIE POLECACIE?

Rekomendowane odpowiedzi

uahahahah inaczej mowili swiadkowie tego zajscia:D nie dosc ze po dwoch piwach padles na cyca a tutaj puszczasz pompe ze pijesz spirytus to po drugie pub byl na dworze wiec dym raczej szybko sie ulatnial:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uahahahah inaczej mowili swiadkowie tego zajscia:D nie dosc ze po dwoch piwach padles na cyca a tutaj puszczasz pompe ze pijesz spirytus to po drugie pub byl na dworze wiec dym raczej szybko sie ulatnial:D

na dworze???

to ciekawe.................

mam nawet zdjecia z wnetrza, wiec nie pisz, ze na dworze!

a spirytus piam :P

nawet mi matka butelke zarekwirowala :PPPPPPPPP

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi chyba najlepiej wchodzily wspomniane wczesnie u-boty. Znam pod bardziej przyjazna nazwa "podwodniaczek" Kiedys przynajmniej mi dobrze wchodzil. Teraz od jakiegos roku mam totalny wstret do wysokoprocentowych alkoholi od czasu pewnego wyjazdu na "weekend"

Wpominam to raczej jako zjazd...... pod stol :) Wychlalem ponad 1 litr wodki "Finlandia" rozne smaki :) Teraz wystarczy ze powacham kapsel i mam ochote do kibla skoczyc wyproznic zawartosc zoladka :) Juz nawet czytajac ten topic niedobrze mi sie robi :) Teraz tylko piwo.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje ulubione:

- sok grejfrutowy (im bardziej gorzki tym lepiej) + wóda (dowolna) w proporcjach 2:1 (lub odwrotnie jak kto lubi :) ). Zaleta - można to sączyć całą noc bez obawy o szybkie "zejście" 8).

- sake (japońskie wino ryżowe) - pycha ale dosyć drogie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi