Gloam Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 100 ABSOLUTA z COLĄ Proste, drogie, niewyszukane i bardzo smaczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 uahahahah inaczej mowili swiadkowie tego zajscia:D nie dosc ze po dwoch piwach padles na cyca a tutaj puszczasz pompe ze pijesz spirytus to po drugie pub byl na dworze wiec dym raczej szybko sie ulatnial:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 uahahahah inaczej mowili swiadkowie tego zajscia:D nie dosc ze po dwoch piwach padles na cyca a tutaj puszczasz pompe ze pijesz spirytus to po drugie pub byl na dworze wiec dym raczej szybko sie ulatnial:D na dworze??? to ciekawe................. mam nawet zdjecia z wnetrza, wiec nie pisz, ze na dworze! a spirytus piam :P nawet mi matka butelke zarekwirowala :PPPPPPPPP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratHUNTER Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a chlejcie se nieroby, zrobcie sobie kaszane z mozgu i dajcie sukom na pozarcie... bedzie z was jakis pozytek... 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a chlejcie se nieroby, zrobcie sobie kaszane z mozgu i dajcie sukom na pozarcie... bedzie z was jakis pozytek... 8) 8) 8) Abstynent się odezwał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Mi chyba najlepiej wchodzily wspomniane wczesnie u-boty. Znam pod bardziej przyjazna nazwa "podwodniaczek" Kiedys przynajmniej mi dobrze wchodzil. Teraz od jakiegos roku mam totalny wstret do wysokoprocentowych alkoholi od czasu pewnego wyjazdu na "weekend" Wpominam to raczej jako zjazd...... pod stol :) Wychlalem ponad 1 litr wodki "Finlandia" rozne smaki :) Teraz wystarczy ze powacham kapsel i mam ochote do kibla skoczyc wyproznic zawartosc zoladka :) Juz nawet czytajac ten topic niedobrze mi sie robi :) Teraz tylko piwo. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 4 rozgniecione truskawki, potem dodać łyżke cukru i rozpuścić w rogniecionych truskawach, troche cytryny i 150ml finlandii Cranbery. Reszta jak u reeda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Moje ulubione: - sok grejfrutowy (im bardziej gorzki tym lepiej) + wóda (dowolna) w proporcjach 2:1 (lub odwrotnie jak kto lubi :) ). Zaleta - można to sączyć całą noc bez obawy o szybkie "zejście" 8). - sake (japońskie wino ryżowe) - pycha ale dosyć drogie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...