Skocz do zawartości
wilczek

Jestem spłukany :lol:

Rekomendowane odpowiedzi

No i stało się. Jestem tak spłukany że nie wypłace sie chyba przez kilka miesięcy :(

Kupiłem płyte Asus TUSL2-C i nowa bude.

Mam nadzieje że ten Asus nie rozpadnie sie jak moj ostatni Abit

Na tej plycie nie działa mi Speed Fan, który bez problemu radził sobie z Abitem BE6 II. Czy jest jakaś nowsza wersja tego programiku, który bedzie działał z moja płytą ??

Co myślicie o tej płycie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile dales za tego Asusa? On ma fsb co jeden MHz?

z tego co jush zobaczyłem to tak, ale wnerwiaja mnie narazie tylko te dziwne dzielniki choć rozwiazane jest to podobno w nowszym biosie.

za płyte dalem 390 zł ale to dlatego że za nową ze sklepu i z 2 latami gwarancji. na placu widziałem używane taniej ale jakoś wolałem z pełną gwarancją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buda to taka normalana kicha za 100 zł. na nic lepszego nie było mnie stać :( a musiałem zmienić bo w tamtej zrąbał mi sie zasilacz i do tego była bardzo niewygodna w użytkowaniu ;) zasilacz zasłaniał cały wiatraczek na coolerku tak że jak sie go zdjeło to było 5/6 stopni mniej a raczej nie miałem miejsca żeby go wywalić na stałe z budy :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i stało się. Jestem tak spłukany że nie wypłace sie chyba przez kilka miesięcy :(

Kupiłem płyte Asus TUSL2-C i nowa bude.

Mam nadzieje że ten Asus nie rozpadnie sie jak moj ostatni Abit  

Na tej plycie nie działa mi Speed Fan, który bez problemu radził sobie z Abitem BE6 II. Czy jest jakaś nowsza wersja tego programiku, który bedzie działał z moja płytą ??  

Co myślicie o tej płycie

Gratulacje, bardzo dobra i wydajna płytka. Sam kupiłem rok temu, i do tej pory bym jej nie zamienił na żadną inną.

BTW. Polecili mi ją ludzie z Tweak. pl :)

Po tym się tu przyłączyłem, jeszcze na starym forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam małe pytanko do osób posiadających ta płyte.

Czy macie jakies przekłamania w pokacywanych RPM wentylatorka na coolerku ??

Bo mi pokazuje że mój ma obecnie 6100 RPM a raczej w to nie wierze. Byłem pewien że ma coś koło 4000

i czy macie jakieś przekłamania w pokazywanej temperatórze procka ?? Mi nigdy nie pokazuje poniżen 40 a max jaki miałem na @840 i 1.65V (w biosie ustawione na 1.60) to 44 C

Czy znacie jakieś programy do obnirzenia obrotów coolerka ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tą płytkę i muszę powiedzieć, że chodzi bardzo dobrze - super stabilna i wydajna. Niestety nie jest przyszłościowa, bo ostatni procek pod nią to P3/Celleron Tualin 1.4GHz.

no ostatni /czyt najszybszy to chyab PIII TULIPAN 1.4GHz ale jest trudno dostepny... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi