wilczek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 No i stało się. Jestem tak spłukany że nie wypłace sie chyba przez kilka miesięcy :( Kupiłem płyte Asus TUSL2-C i nowa bude. Mam nadzieje że ten Asus nie rozpadnie sie jak moj ostatni Abit Na tej plycie nie działa mi Speed Fan, który bez problemu radził sobie z Abitem BE6 II. Czy jest jakaś nowsza wersja tego programiku, który bedzie działał z moja płytą ?? Co myślicie o tej płycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Płyta jest spoko ,u znajomego stabilna jak ........(wpisac cokolwiek ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ta plytka wymiata, to trza przyznac :P za dobre rzeczy sie placi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Gratulacje ! I niech dlugo i dobrze Ci sluzy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 grzybu ma taka zpytaj go o wrazenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 oki a jak zmniejszyć na niej programowo obrowy coolerka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 moze jakis stary Asus Probe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ile dales za tego Asusa? On ma fsb co jeden MHz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a gdzie w Asus Probe sie to zmienia. Mam wersje 2.15.17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Płyta jest spoko ,u znajomego stabilna jak ........(wpisac cokolwiek )cokolwiek hmm .... ruina ,domek z kart heroina ??? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ile dales za tego Asusa? On ma fsb co jeden MHz? z tego co jush zobaczyłem to tak, ale wnerwiaja mnie narazie tylko te dziwne dzielniki choć rozwiazane jest to podobno w nowszym biosie. za płyte dalem 390 zł ale to dlatego że za nową ze sklepu i z 2 latami gwarancji. na placu widziałem używane taniej ale jakoś wolałem z pełną gwarancją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Mam tą płytkę i muszę powiedzieć, że chodzi bardzo dobrze - super stabilna i wydajna. Niestety nie jest przyszłościowa, bo ostatni procek pod nią to P3/Celleron Tualin 1.4GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Lepszy Tulipan 1.4@1.7 jak CEL 2.0 :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A jaka buda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 tez sie splukam chyba ok poniedzialku na radka 9500pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 buda to taka normalana kicha za 100 zł. na nic lepszego nie było mnie stać :( a musiałem zmienić bo w tamtej zrąbał mi sie zasilacz i do tego była bardzo niewygodna w użytkowaniu ;) zasilacz zasłaniał cały wiatraczek na coolerku tak że jak sie go zdjeło to było 5/6 stopni mniej a raczej nie miałem miejsca żeby go wywalić na stałe z budy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No i stało się. Jestem tak spłukany że nie wypłace sie chyba przez kilka miesięcy :( Kupiłem płyte Asus TUSL2-C i nowa bude. Mam nadzieje że ten Asus nie rozpadnie sie jak moj ostatni Abit Na tej plycie nie działa mi Speed Fan, który bez problemu radził sobie z Abitem BE6 II. Czy jest jakaś nowsza wersja tego programiku, który bedzie działał z moja płytą ?? Co myślicie o tej płycie Gratulacje, bardzo dobra i wydajna płytka. Sam kupiłem rok temu, i do tej pory bym jej nie zamienił na żadną inną. BTW. Polecili mi ją ludzie z Tweak. pl :) Po tym się tu przyłączyłem, jeszcze na starym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 mam małe pytanko do osób posiadających ta płyte. Czy macie jakies przekłamania w pokacywanych RPM wentylatorka na coolerku ?? Bo mi pokazuje że mój ma obecnie 6100 RPM a raczej w to nie wierze. Byłem pewien że ma coś koło 4000 i czy macie jakieś przekłamania w pokazywanej temperatórze procka ?? Mi nigdy nie pokazuje poniżen 40 a max jaki miałem na @840 i 1.65V (w biosie ustawione na 1.60) to 44 C Czy znacie jakieś programy do obnirzenia obrotów coolerka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Mam tą płytkę i muszę powiedzieć, że chodzi bardzo dobrze - super stabilna i wydajna. Niestety nie jest przyszłościowa, bo ostatni procek pod nią to P3/Celleron Tualin 1.4GHz.no ostatni /czyt najszybszy to chyab PIII TULIPAN 1.4GHz ale jest trudno dostepny... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...