nieszakul Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 jak przerobić mp3 na mp4 czy mp4 jest sporo mniejsze? chodzi mi oprzerobienie mp3 na mp4 bo musze więcej utworów zmieścić na komie :P pomóżcie może znacie jakieś programy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 nie wiem czy ci sie oplaci przerabiac gdyz mp4 w dobrej jakosci zajmuje wiecej miejsca niz mp3,po prostu zmniejsz BitRate swoich mp3 na np.128kbs i zaoszczedzisz troche miejsca na HDD pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Uzyj szukajki or google a dowiesz sie co i jak... Lenistwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 witam podepne sie do tematu z pytaniem - dosc prostym ale cos mi nie gra :) Jakim programem odtworzyc film w formacie mp4 ? Probowalem praktycznie wszystkim od miedia playera zwyklego po video lan playera, real playera... Mam wgrane najnowsze(badz jedne z najnowszych) FFDSHOW.. no i nic lipa , wgrane mam takze wmpcdcs8 :( prosze o szybka pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Jakim programem odtworzyc film w formacie mp4 ?Ja dziś potrzebowałem otworzyć film w mp4, to zainstalowałem jakiś najnowszy k-lite codec standard. Przy instalacji trzeba tylko zaznaczyć aby odtwarzał *.mp4 (bo domyślnie jest to odznaczone) i powinno działać. @nieszakul już Ci pisałem, że Nero jest do tego dobre. Nie koniecznie musi być to Nero 6, napewno masz jakieś:> Co do jakości, to jemu chodzi o SonyEricssona w którym mp4 mają naprawde dobrą jakość i nie ma sensu bawić się chyba z Bitrate. Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Jakim programem odtworzyc film w formacie mp4 ?Przede wszystkim musisz zainstalować odpowiedni splitter np. Haali Media Splitter lub odtworzyć MP4 w najnowszej wersji Media Player Classic, która ma wbudowany splitter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...