Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Tak sie właśnie zastanawiam....napszcie też dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 bo ogólnie w swięta jest odjazdowo taki suuper klimat [śnieg,żarcie,rodzina... [kolejność przypadkowa :wink: :lol: ] i wogóle :D ... ale w sylwestra to dopiero jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jasne ze lubie przynajmniej nie musze do bufy chodzic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja tam lubie, można troche odpocząc od znajomych, zająć sie rodziną no i troche pospać :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ahhhh ten klimat świąteczny :lol: i love christmas :twisted: :roll: :wink: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Prezenty, klimat, dobre żarcie :). Jedyne czego w święta nie lubię, to składanie życzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a jak ich można nie lubić ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Mi tam święta zwisają koło pyty jestem ateistą i mam je głęboko w [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja tez jestem ateista(nikt z mojej bliskiej rodziny nie jest katolikiem).. i co z tego.. lubie swieta bo to doskonala okazja do nic nierubstwa i dawania sobie prezentow :lol: PS.swiat nigdy za wiele :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 co do skladania rzyczen, to dziwne to troche bo jak ktos mi nawija to w wiekrzosci przypadkow mam wrazenie jakby to nic nieznaczylo puste slowa. dlatego niebardzo lubie tych zalych rzyczen. co do swiat to fajnie bo mozna sie spotkac z rodzina spedzic troche czasu razem w milej atmosferze, a potem zaraz Sylvester i jazda na maxa :) pozdrowionkaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nie nawidze zyczen i wymyslania prezentoffale lubie swiata !!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Mi tam święta zwisają koło pyty jestem ateistą i mam je głęboko w [gluteus maximus].to spoko tylko troche kultury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a jak ich można nie lubić ? :lol:jak widać po niektórych odpowiedziach to można.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja tam jestem za bo niedosc ze dostaje sie mase prezentow to jeszcze zaraz potem jest sylwester :D :D :D i kac posylwestrowy :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Pewnie że lubię ale jw. składanie życzeń nie bardzo mi pasi ;) btw. niektórzy to widzę że się nawet kulturalnie wysłowić nie umieją :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 u mnie zawsze sa takie zyczenia od mamy: "zybs byl grzeczny" buahah :D ..... ale najlepsze to bedzie 31 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a u mnie: "żebyś kompa jush wiecej nie rozwalał" :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 najleprza to jest barwa głosu w poranek posylwestrowy heehehhe, chciałbym na stałe zatrzymac taki głos jak to zrobić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Nic dodac nic ujac - lubie swieta bo to Swieta! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Nie lubie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ateista jestem, ale swieta lubie (choc ich nie obchodze) - bo wolne jest i najesc sie mozna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja nie lubie swiat i tez jestem ateista;]. A nie lubie dlatego bo denerwuje mnie ta sztuczna dobroc ktora sie wytwarza na ten krotki okres u ludzi. I wogole dzielenie sie oplatkiem-BLE. Lubnie za to ze ejst wtedy czas wolny ;]. A tak na marginesie;] kogo lubicie najbardziej z religi katolickiej ? (chodzi o swietych ;]). Ja tylko i jedynie swietego mikolja ;] ( :lol: ), on przynajmniej nic nikomu nie zabral, a jeszcze sporo dal :). Dlatego mysle ze SW Mikolak to rowny gosc ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Taaa..święta.....nie ma jak co roku zarżnąć pare karpi. I ten wrzask , sprzątanie....ale lubię święta, choć są trochę krwawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nie rozumiem jak bycie ateista może przeszkadzać w radości jaka płynie z świąt. Dla mnie to bardzo fajny okres i to nie za wzgledu na jakies tam wydarzenia zwiazane z religią. Kupa wolnego czasu, okazja do spedzenia radosnych chwil z rodziną (no chyba ze sie jej nie lubi ;) ) Blisko do Sylwestra, no i wogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 swieta zajebista sprawa kupa wolnego czasu dostaje sie prezenty no i ten klimat :D . Jedyne czego nie lubie to skladania zyczen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Cóż, ja świąt po prostu nienawidzę. Czemu? 1 Starsi po rozwodzie, rok po roku muszę wybierać z kim je spędzę co sprawia, że druga strona jest unhappy, a ja najchętniej spędziłbym je z dziewczyną co jest niewykonalne bo ona w końcu też ma rodzinę 2 Nie lubię jeść więc wmuszanie w siebie jedzenia bo "musisz tego spróbować", "Ty tak marnie wyglądasz", "oj nie rób mi przykrości" jest istną torturą 3 Nie podobają mi się kolendy a wszędzie je słychać 4 Śmieszą mnie ludzie którzy jak stado baranów rzucają sie na świąteczne promocje z których połowa ma jakiś haczyk 5 Jednodniowa cukierkowość ludzi z których połowa mnie nie lubi, a łasi się jakbym mnie ubóstwiali przyprawia mnie o mdłości Na poczekaniu tyle, podsumowując jak to śpiewał Kazik "nieznoszę tych katolickich gusł". Bez urazy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Kain, doskonale cie rozumiem (moi rodzice sa razem, dlatego nie bede komentowal pkt 1 a z reszta punktow sie zgodze). A co do swojej rodziny to jej nie lubie (juz 2ch kupilo kompy w media-mark'cie :D). Pozatym to ich nie lubie tez z innych przyczyn (nie mowie ze wszystkich ale wiekszosci :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 (...) 3 Nie podobają mi się kolendy a wszędzie je słychać (...) Tez nienawidze koled... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Święta to cool sprawa Może nie lubie duzych spotkań rodzinnych ale ze swoją najbliższą familią jest ekstra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Święta sa spoko z tej okazji ze mozna sobie odpoczac w domq. A ja lubie Świeta (prezety itd...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...