radoos Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Witam Walnąłem dzisiaj sobie WinaXP pro + SP1 i uzywam antywirusa NAW 2003,który podobnie jak Win XP jest cholernie pamieciożerny.Mam 128 (PC 133) Mało.Myslicie ze powinienem zmienic antywira ? Aha zna ktos jakies Forum poświecone WinXP ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 antyvirka zmień .A forum o xp i innych windowsach masz tu http://infojama.pl/forum/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ZOSTAW SOBIE NAV!!!!!!!!!!!! jest najlepszy, ja tez mam 128ram i winXP i NAV 2003 i jest cool ochrona!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zassij ftp://wyld.bounceme.net/files/1206/MksVir...Regged-MP2K.zip i po seriala wal na priva :) to jest mks vir 2003 Polskiej produkcji :) dobry program antyvir polecam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zresztą niemusisz miec całyczas monitora antyvirusowego, aktywnego ja robie tak, ze jak cos ciągne do katalogu to poprotu prawy przycisk an ten katalog biore skanowanie, i jush, pocholere ma byc całyczas włączony jak masz 128 mb ramu to trzba bylo zainstalwoac windowsa 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Sorry ze nie na temat ale mnie NAV2003 razem z norotn utylities nie chce chodzic. Nav nie chodzi bo wypisuje jakis blad a Nu nie moge wogule wlaczyc nic sie nie dzieje po kliknieciu na ikone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Też to widziałem niestety formacik załtwił sprawę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...