MacieX Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Wszyscy znamy ten czas-- święta....czas radości, miłości, wspólnego spędzania czasu i......zorocznych "nowości" w televeezjee. Ostatnio rozmawiałem z qmplami jakie to "nowości" (czyt. powtórki) przedstawi nam ponownie nasza ukochana televizja......i...może to dziwne-- zgodze się na każdą ale 101 Dalmatyńczyków mnie dobiło (nie wliczając całej reshty tego bajzlu np. Bliźniacy i inne chłamy) a co wy o tym myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 mysle ze Wigilia z Klanem będzie zamocna ! :lol: błaahhahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 hehe.....a zapopmniałem jeszcze dodać coroczny MEGAHIT "Opowieść wigilijna" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Telewizja schodzi na psy. Jedyne co jeszcze warto oglądać to wiadomości i rózne zawody sportowe(przynajmniej tego nie powtarzają). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a wiecie może kiedy leci Kevin ?? :lol: albo Sami swoi :P to jush chyba tradycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a wiecie może kiedy leci Kevin ?? :lol: albo Sami swoi :P to jush chyba tradycja A tak słyszałem, Sami swoi mają być bodajże w polsacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 hehe jak zgadłem jeszcze Kevina to ide jutro zagrać w totolotka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Az dziw ze polsat w tym roku zrezygnował z kevina 8) goscił on od kilku ladnych latek ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 hehe jak zgadłem jeszcze Kevina to ide jutro zagrać w totolotka ;)Nie wiem, o Kevinie w tym roku nie słyszałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Co do wspólnego spędzania czasu o którym wspomniano w pierwszym poście chciałbym zauważyć, że niestety niecierpię tych świąt od zawsze a w tym roku dobiło mnie jeszcze to, że nie będę się przez nie widział z dziewczyną :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nie ma kevina :( a blues brothers bedzie?? to jest WYPASS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 a wiecie może kiedy leci Kevin ?? :lol: albo Sami swoi :P to jush chyba tradycja :lol: :lol: :lol: ale Kevina to sobie jeszcze 10 raz oglądne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Telewizja schodzi na psy. Jedyne co jeszcze warto oglądać to wiadomości i rózne zawody sportowe(przynajmniej tego nie powtarzają).we wiadomosciach jak za komuny mowia tylko wiadomosci na reke rzadowi :x a zawody sportowe :? poza malyszem niczego niepolecam (boks cienki, pilka nozna to big lol :lol: ) :( :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 POzostaje tylko kompa podkręcać albo filmy z sieci ściągać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja nie osiagam "swiatecznego spelnienia" jak nie obejze Trzech Muszkieterow (tych starych) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ooo widze że będzie Toy Story,Sami Swoi,Opowieść wigilijna (przeżarcie totalne) i jeszcze mnóstfo tego chłamu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hehe własnie wyczytałem ze kevina jednak nie bedzie ale jest cos bardzo podobnego o jakims alexie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Alex sam w domu? 24 to niestety spotkanko z rodzinka ( wole juz placz malego dziecka) a, 25 na imprezke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 bendą muszkieterowie ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 taaaaa kevina ale za to sami swoi sa i COROCZNY MEGA HIT uwolnic orke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Tak znowu bedzie to samo, może tym razem Opowieść wigilijną puszczą w jakiejś innej wersji, no i hit zwany kevinem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Niestety po pewnym czasie można zauważyć, przynajmniej ja mam takie wrażenie, że już wszystkie filmy i seriale oglądałem (poza telenowelami, których na pewno nie oglądnę). Na publicznej telewizji zdarza mi się około raz na miesiąc oglądnąć coś czego jeszcze nie widziałem - ale coś co jest dobre, a nie jakiś badziew. Na Canal+ i HBO już jest trochę lepiej. BTW na Polsacie w poniedziałek o dziewiątej leci zwykle jakiś hit, który na ogół oglądałem, ale niestety okazuje się, że hity im się wyczerpały, bo od chyba miesiąca tylko się powtarzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 kanały takie jak polsat czy tvn (lub inne komercyjne badziewia, pełne taniego chłamu i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianych teleturniejów) juz dawno mnie znudziły. Polecam zainwestować w coś na abonament (jakas cyfra czy jak). Tam jest pełno programów tematycznych i każdy znajdzie coś dla siebie (na discovery albo extreme sports moge patrzec przez 24 h/ dobe :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Telewizja schodzi na psy. Jedyne co jeszcze warto oglądać to wiadomości i rózne zawody sportowe(przynajmniej tego nie powtarzają).No tv pokazuje osiagniecia polskich sportowcow !! .... Z lat 80. hehehh :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 kanały takie jak polsat czy tvn (lub inne komercyjne badziewia, pełne taniego chłamu i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianych teleturniejów) juz dawno mnie znudziły. Polecam zainwestować w coś na abonament (jakas cyfra czy jak). Tam jest pełno programów tematycznych i każdy znajdzie coś dla siebie (na discovery albo extreme sports moge patrzec przez 24 h/ dobe :) ) Na płatnych kanałach typu Canal + po połączeniu z Wizją jest totalna kicha, debilne filmy (ostatnio na C+ COMANDO puscili, a i Sarę) i powtórki tego sameog syfu przez kilka miesiecy. Cały ten płatny cyrk ratują tylko kanaly takie jak Discovery, Eurosport, Mtv clasic i... tyle reszta to syf, a ostatnio w "prezencie" dodali Polonie1 :lol: i telezakupy "<span style="color:red;">[ciach!]</span>o" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Cicho ludzie wy się nie znacie!!! Ja jestem happy gdy podczas śniadanka zrodzinką w TV obejżałem sobie BEtovena :lol: :lol: . Kiedy był obiadek to leciał nasz najlepszy film (tym razem wersja kolorowa) SAMI SWOI :lol: :D a pzredchwilą obejżałem białego kła. Jakież to wspaniałe że mogłem obejżeć te piękne filmy, JUZ PONAD 10 RAZ !!!! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 chlam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 taaaaa kevina ale za to sami swoi sa i COROCZNY MEGA HIT uwolnic orketo w zeszlym roku jej nie uwolnili jeszcze ? :)) no i napweno bedzie jakis film z seagalem, to juz tradycja prawie jak choinka ;] btw graham stanowczo za mala czcionka w podpisie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Na publicznej telewizji zdarza mi się około raz na miesiąc oglądnąć coś czego jeszcze nie widziałem - ale coś co jest dobre, a nie jakiś badziew. Na Canal+ i HBO już jest trochę lepiej.tylko niestety na HBO tez leca same badziewia :( (przynajmniej dla mnie) przez ostatnie 3 miesiace obejzalem moze 2/3 filmy. Teraz tylko canal + mozna ogladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 dla mnie mega hitooffff nie ma bo nie ogladam tv tylko siedze przy kompie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...