Skocz do zawartości
MacieX

Świąteczne powtórki TVP

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy znamy ten czas-- święta....czas radości, miłości, wspólnego spędzania czasu i......zorocznych "nowości" w televeezjee. Ostatnio rozmawiałem z qmplami jakie to "nowości" (czyt. powtórki) przedstawi nam ponownie nasza ukochana televizja......i...może to dziwne-- zgodze się na każdą ale 101 Dalmatyńczyków mnie dobiło (nie wliczając całej reshty tego bajzlu np. Bliźniacy i inne chłamy) a co wy o tym myślicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do wspólnego spędzania czasu o którym wspomniano w pierwszym poście chciałbym zauważyć, że niestety niecierpię tych świąt od zawsze a w tym roku dobiło mnie jeszcze to, że nie będę się przez nie widział z dziewczyną :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Telewizja schodzi na psy. Jedyne co jeszcze warto oglądać to wiadomości i rózne zawody sportowe(przynajmniej tego nie powtarzają).

we wiadomosciach jak za komuny mowia tylko wiadomosci na reke rzadowi :x a zawody sportowe :? poza malyszem niczego niepolecam (boks cienki, pilka nozna to big lol :lol: ) :( :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety po pewnym czasie można zauważyć, przynajmniej ja mam takie wrażenie, że już wszystkie filmy i seriale oglądałem (poza telenowelami, których na pewno nie oglądnę).

Na publicznej telewizji zdarza mi się około raz na miesiąc oglądnąć coś czego jeszcze nie widziałem - ale coś co jest dobre, a nie jakiś badziew. Na Canal+ i HBO już jest trochę lepiej.

BTW na Polsacie w poniedziałek o dziewiątej leci zwykle jakiś hit, który na ogół oglądałem, ale niestety okazuje się, że hity im się wyczerpały, bo od chyba miesiąca tylko się powtarzają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kanały takie jak polsat czy tvn (lub inne komercyjne badziewia, pełne taniego chłamu i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianych teleturniejów) juz dawno mnie znudziły. Polecam zainwestować w coś na abonament (jakas cyfra czy jak). Tam jest pełno programów tematycznych i każdy znajdzie coś dla siebie (na discovery albo extreme sports moge patrzec przez 24 h/ dobe :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kanały takie jak polsat czy tvn (lub inne komercyjne badziewia, pełne taniego chłamu i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianych teleturniejów) juz dawno mnie znudziły. Polecam zainwestować w coś na abonament (jakas cyfra czy jak). Tam jest pełno programów tematycznych i każdy znajdzie coś dla siebie (na discovery albo extreme sports moge patrzec przez 24 h/ dobe :) )

Na płatnych kanałach typu Canal + po połączeniu z Wizją jest totalna kicha, debilne filmy (ostatnio na C+ COMANDO puscili, a i Sarę) i powtórki tego sameog syfu przez kilka miesiecy. Cały ten płatny cyrk ratują tylko kanaly takie jak Discovery, Eurosport, Mtv clasic i... tyle reszta to syf, a ostatnio w "prezencie" dodali Polonie1 :lol: i telezakupy "<span style="color:red;">[ciach!]</span>o" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cicho ludzie wy się nie znacie!!! Ja jestem happy gdy podczas śniadanka zrodzinką w TV obejżałem sobie BEtovena :lol: :lol: . Kiedy był obiadek to leciał nasz najlepszy film (tym razem wersja kolorowa) SAMI SWOI :lol: :D a pzredchwilą obejżałem białego kła. Jakież to wspaniałe że mogłem obejżeć te piękne filmy, JUZ PONAD 10 RAZ !!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaaa kevina ale za to sami swoi sa i COROCZNY MEGA HIT uwolnic orke

to w zeszlym roku jej nie uwolnili jeszcze ? :))

no i napweno bedzie jakis film z seagalem, to juz tradycja prawie jak choinka ;]

btw graham stanowczo za mala czcionka w podpisie ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na publicznej telewizji zdarza mi się około raz na miesiąc oglądnąć coś czego jeszcze nie widziałem - ale coś co jest dobre, a nie jakiś badziew. Na Canal+ i HBO już jest trochę lepiej.

tylko niestety na HBO tez leca same badziewia :( (przynajmniej dla mnie) przez ostatnie 3 miesiace obejzalem moze 2/3 filmy. Teraz tylko canal + mozna ogladac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi