Gość Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 mam do zainwestowania 7000zl :> potrzebuje to jakos tak fajnie zainwestowac zeby bylo w bezpicznie i szybko zyskac (do otwarcia sezonu motocyklowego) myslalem zeby. zlota(sztabke) kupic za to bo ceny dosc szybko rosna ale nie wiem. jakies pomysly?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 bezpicznie i szybko zyskac Bukmacherka - bezpieczne to to nie jest, ale za to mozna szybko zyskac, a nawet jeszcze szybciej stracic <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CuBa Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Szkoda, że na szybko bo wg. aktualnych notowań warto inwestować w ziemie :) Ja tam zbieram na ogromną inwestycje czyli samochód ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 No a jakies fundusze inwest. do 15% to calkiem sporo! Albo umiarkowana gielda tez oko 10-15 % juz liczac z prowizj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) w jakieś dobre procenty najlepiej... upłynnij tę gotówke... :P Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 najlepiej zarabia sie kupując grunty rolne a potem sprzedając je pod zabudowe ale to trwa naprwde sporo czasu ale można ładnie zarobić;] polecam także wykupywanie ziemii przerabianie jej w las unia to finanuje:D:D jak cos mi do głowy jeszcze wpadnie to dam znac B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 kupowanie ziemi przerabianie jej na las to mi sie z jakimis settlersami kojazy [; zgarne doplaty a potem wytne las i sprzedam na papier:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Polecam fundusz arka akcje BZWBK według ostatnich notowan prez ostatnie 2 miesiace zarobił bys cos koło 400zł :D Tylko to tak ciagle nie idzie w gore bo teraz ostatni tak poleciało ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ostatnio byl taki topic... dosyc dlugi nawet, poszukaj :P 7000 :> Heh bedzie ciezko jak z akcjami tak i z walutami ;] o jedno lub dwa zera wiecej to wypasik by bylo ;) Na zakladach z taka sumka chyba najszyybcjeij moglbys sie wybic ;] ale rzyzyko ogromne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) jeszcze jeden pomysł nasprowadzaj odtwarzaczy mp3 z niemiec i handluj je na allegro naprawde dużypopyt jest na nie :huh: Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) blah. ja mam 15k do zainwestowania i zygac mi sie juz chce od tego jak mi cała rodzinka doradza fundusze inwestycyjne albo lokaty 'bo to najbezpieczniejsze'. małe piwo ze ktos obracając twoimi pierniedzmi zarobi np 20000 zł a odda ci z tego marne 1500. po x latach. chłopie - rozejrzyj sie. co by tu otworzyc by sie samo kuało? myslisz ze zabraknie ci kasy? zacznij inwestyje. banki zgodzą sie na twoje warunki, tylko musisz zacząć. wszystko pojdzie ci jak z płatka, tylko trzeba przestac sie bac i działać działać działać. sam jestem w trakcie załatwiana spraw zwiazanych z otwarciem pubu. ostro sie za to biore zaraz po maturze, czyli w czerwcu powinnen pojawic sie nowy rockpub. jasne ze na poczatku bedzie ciezko i bede potrzebowal pomocy, ale potem... potem juz samo bedzie dzialac. i sam zarobisz te 20000zł. no chyba ze wolisz siedziec przed kompem, popijac herbatke i po 2 latach dostać 1500zł. a i nie zapomniaj o inflacji. mimo ze dostaniesz procęt twój kapitał i tak bedzie mniej warty po tych dwóch latach niz kapitał który wpłacisz... moja propozycja? przemysł rozrywkowy. względnie jakis usługowy, zaleznie od potrzeb twojego otoczenia. Edytowane 27 Grudnia 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Dobrze myslisz tylko nie kazdy ma - 15k ;] - czasu - checi - boja sie o strate pieniedzy ( wiem ze to do niczego nie prowadzi) - rodzina doradza jakies fundusze itd Dobrze myslisz w tym kraju to tylko otwozyc jakis interes bo inaczej to ciezko sie czegos dorobic.. Sam planuje otwozyc jakis interes, licze na pomoc rodziców, mam duzo chceci tylko msuze dorosnac;] Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Arnie zainwestuj w jakis klan xD AHAHAHA A tak powaznie to pomysl z Pubem nie jest zly.. lecz potrzeba wiecej kasy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CuBa Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jeżeli ktoś by znał złoty środek na inwestycje to i tak nie ujawnił by Tobie tego tak więc ten temat nie ma sensu, sam musisz racjonalnie przemyśleć jak chcesz inwestować ( z ryzykiem, bez) jeżeli z to musisz sam zobaczyć gdzie można zainwestować, coś kupić,sprzedać, a jeżeli bez to bank chociaż te lokaty to nic pewnego ponieważ też tam nie masz gwarantowanej stopy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Dobrze myslisz tylko nie kazdy ma - 15k ;] - czasu - checi - boja sie o strate pieniedzy ( wiem ze to do niczego nie prowadzi) 1 - bank - zaczniesz inwestycje - pojdzie ci na ręke, pomoze. banki naprawde inaczej podchodza do przedsiebiorców, a inaczej do osób fizycznych. z 6 tysiakami tez bym sie za to bral. pozatym - nie musiszm miec od początku WSZYSTKIEGO w lokalu (jesli mowimy o pubie). mozna zaczac od 2 głosników, kilku stołów i kija z piwem. wyjdzie za to grosze, a potem sie rozkrecac, rozbudowywac. 2,3,4 - dla takich tylko fundusz. ale wiesz - ilosc potu i ryzyka jest proporcjonalna do zysków ;] Edytowane 28 Grudnia 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Nigdy nie inwestujcie dużo kasy w kobiety, bądź w kobietę, bo to nieopłacalna inwestycja [; Chyba, że to ta jedyna [; Ale to także trzeba uważać [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 krokobok - szczeże? taniej juz prostytutke ;P /oj, jak aurela to przeczyta to mnie zabije.../ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) KrokOboK... Prostytutka też kobieta, tylko zamiast rzyci ma licznik... Edytowane 28 Grudnia 2005 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 igomako jak założysz ten lokal to zproś całąekipe tweak to sie zbiorowo zachlamy na amen:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 boje sie ryzykowac z ta kasa bo pol zycia zbieralem xD (w miedzy czasie wydajac na kompa itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 boje sie ryzykowac z ta kasa bo pol zycia zbieralem xD (w miedzy czasie wydajac na kompa itd)Kto nie rezykuje ten nie ma :D Taka prawda wiadomo ze nie przyszła ci ta kasa łatwo ale jak bedzie lezec to straci na wartosci a i pozytek tez z niej zaden :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zdaniem analityków cena złota w tym roku może wzrosnąć z 516$/uncja do prawie 1000$/uncja !! wszystko za sprawą ogromnego wzrostu sprzedaży złota chińskim i rosyjskim inwestorom. A jeśli już złoto to tylko sztabki... biżuteria w razie kryzysu kosztuje tyle co kruszec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) tez mi sie wydaje ze zloto w sztabkach bedzie najlepsze niedawno jeszcze bylo 200usd/uncja a juz jest 500. zloto raczej napewno bedzie tylko drozec bo w ziemi jest go coraz mniej Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Ziemia lub obligacje, jak lubisz adrenalinkę to akcje. Najlepiej idz do biura maklerskiego, tam dowiesz się rzetelnej informacji i zawsze pomogą zainwestować. Edytowane 29 Grudnia 2005 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 może w siebie trochę zainwestuj? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 7000 :> Heh bedzie ciezko jak z akcjami tak i z walutami ;] o jedno lub dwa zera wiecej to wypasik by bylo ;) Na zakladach z taka sumka chyba najszyybcjeij moglbys sie wybic ;] ale rzyzyko ogromne ;] Myślę, że to wcale nie takie trudne. W ostatnich dwóch miesiącach na akcjach Próchnika można bylo zarobić 150% - więc miałby już niezłą sumkę. Podobna sytuacja była na akcjach Ganta. Wystarczy się trochę rozejrzeć, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 tic taci, zainwestuj tic taci a tak powaznie to opłaca sie sprowadzac sprzet z niemic holandii komp uzywany, za grosze mozna dostac naprawde dobre rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja z braku lepszej opcji dzisiaj wyplacam kase i zakladam lokate w SKOK-u w tej chwili najkorzystniejsza z mojego pkt widzenia jest 10 na 10 im dluzej trzymasz tym wieksze oprocentowanie.Zarobek znikomy-ale lepszy to od gownianego ror-u i ryzyko zerowe a odsetek wystarczy na pokrycie roznicy inflacyjnej i na drobny wydatek.A kase mozna wyplacic w razie czego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja bym sobie kupił 234,113 puszek piwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 money.pl dibre.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...