Demonek_ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam. Po wszystkim przyjąłem jeszcze jedną możliwość..mianowicie Sempron s939 + ASRock 939 Dual wszystko znajduje się w apollo.pl (a że mieszkam w Rzeszowie ;p) to mam tez apollo u nas. Problem tylko tym , że nie wiem jakie chłodzenie wybrać bo ten sempron jest OEM... Poradźcie coś do lekkiego kręcenia tak do 100zł. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 freezer64 pr0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) AC Freezer 64Pro cena okolo 75zl. @Mkl byles pierwszy <_< Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmunt Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja mam ten zestaw.ASRock 939Dual-SATA2+Sempron 3000+s.939+AC Freezer 64 Pro.Wszysko działa OK.Freezer miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek_ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Dzięki wszystkim ;). 2x ta sama odpowiedź..+ dobitka w praktyce mają siłe przekonywania :-P . Piątek - sobota...ewentualnie Poniedziałem , Wtorek wszystko już będzie lux :). Dzięki raz jeszcze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomerSimpson Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Demonek_ zmien bios na OCW i zobaczysz ze pojdzie Ci lepiej :] i w dodatku bedziesz mogl zmieniac normalnie napięcia na pamiątkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atais Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja mam na a64 3000+ i tejze mobo zalmana 7700 cu i musze przyznac ze bardzo ladnie wpasowal sie na plyte (o nic nie wadzi) i tez ladnie chlodzi :).. no ale cena :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp6 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 witam mam pytanie odnośnie w/w zestawu (tj. w temacie) ostatnio przycisnęlo mnie na zmianę płyty i proca i chciałbym sie dowiedzieć czy taka kombinacja jest ok, szczególnie zwracajac uwage na płytę główną naprawdę kuszące to jest isnienie zarówno slotów agp i pci-e (nie bede musiał wyawlać starej karty :) ale czy naprawdę warto? może jakieś opinie itd? zaznaczam że nie zamierzam nic kręcić proca :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 witam mam pytanie odnośnie w/w zestawu (tj. w temacie) ostatnio przycisnęlo mnie na zmianę płyty i proca i chciałbym sie dowiedzieć czy taka kombinacja jest ok, szczególnie zwracajac uwage na płytę główną naprawdę kuszące to jest isnienie zarówno slotów agp i pci-e (nie bede musiał wyawlać starej karty :) ale czy naprawdę warto? może jakieś opinie itd? zaznaczam że nie zamierzam nic kręcić proca :rolleyes: A więc tak. Moim zdaniem sie opłaca kupić tą płyte. Sam ją kupiłem właśnie dzieki dobrym opinią z tego forum. Jest stabilna i tyle :P. Ma wiele plusów (agp + pci-e, sata2, dobra karte sieciową, no i cena też jest bardzo dobra ok 250 zł, sam czipset uli 1965M to też plus bo wydajnościa porównywalny z nf4). Na tej płycie nawet sie da nieźle podkręcic procka (nie tak jak dfi ale zawsze ;d). Ogólnie za tą cene jest naprawde dobra płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp6 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 dzięki yuucOm za dobre słowo a tam - zaryzykowałem i kupiłem wczoraj: asrock+sęp w apollo + ac 64 pro na allegro do połowy tygodnia powinienem już testować B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...