Skocz do zawartości
odet

Co sądzicie o 7650??

Rekomendowane odpowiedzi

duze !! i nic specjalnego ... a ten aparat :P jak chcesz robic fotki to kupujesz aparat cyfrowy a nie telefon , bajer dla bajeru nio i oczywiscie zeby podwyzszyc cene. zadna rewelacja ten phonik, podobnie jak w SL45 mp3, glupi dodatek i jeszcze ta predkosc ... LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez tak mysle. znudzily mi sie zajawki na dodatki w telefonie. nawet z gprsu zrezygnowalem... telefon jest do gadania. kup sobie palmtopa z aparatem, bedziesz mogl cos pozytecznego na tym przynajmniej zrobic, a zawsze mozna zostawiac i nie nosic cegly w kieszeni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to macie racje, ale ja juz mam cyfraka, wiec nie biore tego fona dla aparatu, bo i tak gowno z tego wychodzi w porownaniu do normalnej cyfrowki. Podoba mi sie w nim duzy, kolorowy wyswietlacz, MMS, bluetooth i GPRS(mam notebooka z bluetoothem, wiec wszedzie mam dostep do netu), Java, mozna sobie gierki sciagac :twisted: no i ten niby-aparat daje to, ze jak gdzies jestem,to moge puscic mailem zdjatko komus i juz ten ktos wszystko widzi :wink: Przyklad: Mama wyslala mnie po marchewke na stragan, ale widze ze jest brzydka, wiec nie wiem czy brac, wiec robie fotke, puszczam mmsa do mamy, a jak ona nie ma fona z mms, to puszczam maila z fotka, mama odbiera i puszcza mi mesa, zebym jednak wzial, bo co bedzie inaczej na obiad??? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyklad: Mama wyslala mnie po marchewke na stragan, ale widze ze jest brzydka, wiec nie wiem czy brac, wiec robie fotke, puszczam mmsa do mamy, a jak ona nie ma fona z mms, to puszczam maila z fotka, mama odbiera i puszcza mi mesa, zebym jednak wzial, bo co bedzie inaczej na obiad??? :lol:

dobry przyklad, spadlem z krzesla :lol: :lol: :lol:

http://mobile.burn.com/review.jsp?Id=82

zobacz tutaj jakosc zdjec, marchewka by wyszla filoletowa. to porownanie z aparatem ericssona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wlasnie bardzo dlugo sie bawilem tym telefonem (brat ma). Jest super, telefon, palmtop i aparat w jednym. Poza tym zajebiste dzwonki, bateria trzyma srednio ale i tak nie najgorzej jak na TAKIEJ JAKOSCI WYSWIETLACZ !! Bo na prawde jakos lcd`ka jest bardzo dobra !!

Polecam jesli potrzebujesz czegos wiecej niz telefon. Poza tym ten aparat niema na celu robienia zdjec widokowych. On sluzy np. do sfotografowania czegos co chcesz szybko zapamietac (ogloszenie, adres itp.).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozczarowujacy. Wrecz spieprzyli sprawe. Ani to smartphone ani telefon. Na to pierwsze: zamalo pamieci i nierozszerzalna i zamaly ekan i nie dotykowy a na drugie poprostu zaduza (cholera 4 lata temu rozumiem ze moja motorola miala swoje rozmiary i wage ale teraz? )

SE P800 juz wyglada ciekawiej - bedzie mial rozszerzalna pamiec i normalny ekran moze sie uda wreszcie zastapic srednio poreczny duet psion & telefon jesli tylko wpadna na pomysl napisania klienta SSH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

duze !! i nic specjalnego ... a ten aparat :P jak chcesz robic fotki to kupujesz aparat cyfrowy a nie telefon , bajer dla bajeru nio i oczywiscie zeby podwyzszyc cene. zadna rewelacja ten phonik, podobnie jak w SL45 mp3, glupi dodatek i jeszcze ta predkosc ... LOL

..chyba przesadzasz. smigam sobie na SLce i bardzo sobie chwale w niej odtwarzacz mp3. i nie chce sluchac argmentow typu MP3PLAYER czy DISCMAN itp. bo nikt przy zdrowych zmyslach nie biega po ulicach swojego miasta obwieszony takim sprzetem. za to komore ludziska biora wszedzie i tu sens maja wlasnie takie zintegrowane bajerki. aparacik w tej noki git. mozna ladnie pokolorowac swoje przygody i to cieszy :) poza tym sam telefon tesh mi sie podoba. bawilem sie nim troshke i przyznam ze jest bardzo funkcjonalny a duzy wyswietlacz to jego spory atut. bardzo przypadl mi do gustu nieszblonowy wyglad i rozmiary. jest inny - jest piekny. poprostu widac ze to nie jest masoowa..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku z rosnącą liczbą postów o telefonach, phonii, popach, tak-takach, telegrosikach i innych modelach nokii proponuje o zrobienie topicu i przyklejenie go tutajw celu uporządkowania forum ... sory ale u mnie to wyglada na bajzel bo widze 3 tematy 'komórkowe' -- tak... propozycja

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku z rosnącą liczbą postów o telefonach, phonii, popach, tak-takach, telegrosikach i innych modelach nokii proponuje o zrobienie  topicu i przyklejenie go tutajw celu uporządkowania forum ... sory ale u mnie to wyglada na bajzel bo widze 3 tematy 'komórkowe' -- tak... propozycja

pozdro

Czy nie wydaje Ci sie rozsadniejszym umieszczanie takich postow w dziale ktory wlasnie po to powstal ? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku z rosnącą liczbą postów o telefonach, phonii, popach, tak-takach, telegrosikach i innych modelach nokii proponuje o zrobienie  topicu i przyklejenie go tutajw celu uporządkowania forum ... sory ale u mnie to wyglada na bajzel bo widze 3 tematy 'komórkowe' -- tak... propozycja

pozdro

Czy nie wydaje Ci sie rozsadniejszym umieszczanie takich postow w dziale ktory wlasnie po to powstal ? 8O

no proste.. to po co ten post tutaj ?... to mialo mieć alu-żaluzyjny caracter ze szczypta ironii... eeeeee nieistotne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozdro

no proste.. to po co ten post tutaj ?... to mialo mieć alu-żaluzyjny caracter ze szczypta ironii... eeeeee nieistotne

Mnie sie o to pytasz ?? 8O

zreszta .........................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie ten fonek nie podoba. Za duzy, jak dla mnie brzydki, robilem zdjecia - beznadziejne. Poza tym mam cyfrowke i nie potrzebny mi taki bajer.

Mi calkowicie wystarcza Nokia 3510i, bateria przy czestym uzywaniu 5-7 dni, przy mniejszym ok. 10. Sa MMSy, GPRS, kolorowy wyswietlacz, java, polifonia itd. A cena dwa razy mniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to macie racje, ale ja juz mam cyfraka, wiec nie biore tego fona dla aparatu, bo i tak qpa z tego wychodzi w porownaniu do normalnej cyfrowki. Podoba mi sie w nim duzy, kolorowy wyswietlacz, MMS, bluetooth i GPRS(mam notebooka z bluetoothem, wiec wszedzie mam dostep do netu), Java, mozna sobie gierki sciagac  :twisted: no i ten niby-aparat daje to, ze jak gdzies jestem,to moge puscic mailem zdjatko komus i juz ten ktos wszystko widzi  :wink: Przyklad: Mama wyslala mnie po marchewke na stragan, ale widze ze jest brzydka, wiec nie wiem czy brac, wiec robie fotke, puszczam mmsa do mamy, a jak ona nie ma fona z mms, to puszczam maila z fotka, mama odbiera i puszcza mi mesa, zebym jednak wzial, bo co bedzie inaczej na obiad??? :lol:

ale jest w sklepie i mu kroja telefon i nei wysyla mms a skutek brak obiadu :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Telefonik spox :!: Mnie się podoba bardziej S55 ale ma mało pamięci(ten też nie ma jej za wiele :? ) Ale ten ma symbiana -> Zajefajne gierki (nawet 3d :!: ) No i pełno fajnych programów ;) Ja w tej chwili nie brał bym już tela bez symbiana, za bardzo się do tego przyzwyczaiłem ;)

OT: SuChyY -> Też garłeś w NG 2002 :?: Ile miałeś punktów :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi