durczyn Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Czy znacie może jakieś godne polecenia forum fotograficzne, odpowiednika np forum.purepc.pl ? :D I wybacznie ale niechodzi mi o pierwsze lepsze które na google wyskoczy........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) moze www.cyberfoto.pl ;) Edytowane 29 Grudnia 2005 przez Brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jakieś takie, hmmm :D jeszcze polookam , moze sam założe i ściągne ludu troche co isę zna autentycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) wirion ... jestem ZA ;] jeśli chodzi o nowe forum foto , chętnie posiedzę , pomogę itp :P a pozatym no cyberfoto ... nie możesz powiedzieć, że nie ma tam ludzi co się nie znają :] bo wiadomo jak wszędzie są lamerzy i pro userzy :] i naprawdę tam się można wszystkiego dowiedzieć ... Edytowane 29 Grudnia 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Przyłączam się - cyberfoto. Nie jest może idealne, ale zawsze znajdzie się ktoś, kto pomoże. No i jest tam kilka osób, których wiedza fotograficzna jest imponująca i sięga ery przedcyfrowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) chodzi mi o to zeby niebyło lamerów którzy co chwila zakłądają topic, jak oceniamy ich 1 zdjęcie zrobione od tak (post pisany tylko po to by sobie ich liczbe nabić) To mi niepasuje, na cyberfoto są tacy ludzie i temat o prawdziwej fotografi zaczynie im się rozwalać. Zobowiązuje siędo stworzenia forum fotograficznego w lutyn 2006 roku, bo trzeba je dobrze przygotować w miare, rozsądny regulamin, forum dla ludzi którzy starają sięcoś robić w kierunku foto, hobbystycznie, artystycznie i zawodowo Zrobi isętakie rozszerzenie topicu z forum.purepc.pl o aparatch itp :) PS: Zawsze lubiłem foty , teraz zmieniam aparat co mi dąło kopa w twórczości :] . Komputery to jedno, fotografia to drugie :P Edytowane 29 Grudnia 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Komputery to jedno, fotografia to drugie :P u mnie już odwrotnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) No ja kasy w kompa już niepakuje, już prawie w ogóle niegram mimo iż mam fajnąmaszyne.... Czas troche posezyć zainteresowania PS: a może nie forum ko strone o fotografi "dla wszystkich" + możliwośc umieszczania swoich fot w galerii czy ocś, heh trzeba pomysł znaleść teraz :D:D:D Edytowane 30 Grudnia 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatorka Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja cyberfoto nie poleam mnóstwo tam popularnych pstrykaczy kt. niewiele konstruktywnego mogą powiedzieć o zdjęciach... niebawem ma powstać forum na fvd.pl ... i tam pewnie bedzie w końcu poziom, o ktory mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...