westsajd Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jakie chłodzenie wybrać na tego procka? Zastanawiam się pomiędzy freezerem 64 pr0 a NX-80AlCu bądź Cu. Na co się zdecydować? Zależy mi przede wszystkim na ciszy. Podobny problem mam z grafiką. Tu jestem zdecydowany na pentagrama jednak nie wiem który model mam brać. Mam zamiar trochę podkręcić kartę więc Cu. Ale Cu ma czerwone podświetlenie a ja mam niebieskie katody w środku. AlCu wystarczy? Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Bierz Frezerka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 AC Silencer64 Ultra TC, lód na procku + absolutna cisza (obroty 600 - 900) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Co do ciszy to napewno lepszy będzie freezerek :wink: ale wydajnośc napewno tez będzie dobra, co do grafy to napewno AlCu wystarczy, do O/C zapewne tez ale raczej lekkiego jeżeli chcesz ostro kręcic to raczej Cu :D Edytowane 31 Grudnia 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...