zales Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mam takie pytanie, co zorbić żeby system windows 98 mógł obsłużyć wiecej niż 512Mb ramu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zmienić na 2000 lub nowszy. Obsłużyc nie obsłuzy, mozna tylko zrobić tak, aby przy większej ilosci ramu działał poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zales Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jestem pewien na 100% że istnieje jakaś możliwość, aby win 98 obsługiwał większą pamięc, albo jakiś programik, albo moze sp dla win98. Około pół roku temu widziałem u mojego znajomego, jak komp z win98 działa na 1024mb ramu. Niestety nie mam w tej chwili z nim kontaktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 To nieoficjalny SP do Windows 98SE, bez problemu znajdziesz na google: http://www.google.com/search?hs=Qw1&hl=pl&...btnG=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Sp własnie daje to ze dziala poprawnie, ale nie daje obslugi takiej ilosci ramu. Zreszta dokladny opis co trzeba zrobic jest dostepny na stronach ms, sp wprowadza to samo wg ich opisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...