yuucOm Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 No właśnie. Grafa jak z sygnatury. Na stronie nvidii są sterowniki do Linuxa ale nie wiem które wybrać. Najpierw dam linka do tej strony z wyborem sterów. Własnie tam są trzy opcjie: 1 Linux IA32 2 Linux AMD64/EM64T 3 Linux IA64 Nie wiem, które z tych wybrac. Help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 NIe wiesz ilu bitowy masz procesor i dystrybucje linuxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam jak widać 64 bitowy procek ale dystre mam 32 bitową. Jakie stery w takiej sytuacji wybrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...