POKI Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Cześć. Przed świętami spalił mi się komputer :cry: , w związku z tym potrzebny jest mi nowy. Proszę Was o pomoc. Mam problem z płyta główną. Zależy mi by była stabilna wydajna i cicha. Zaznaczam że zamierzam kupić procesor Athlon 64 3200. Nie będzie on raczej bardzo katowany (czyt. podkręcany), ze względu na to że mój poprzedni komputer wytrzymał tylko 3 lata (spalił się w końcu procek). Mam już coś na oku. Co myślicie o płycie Gigabyte K8NF-9 Ultra. Ma pasywne chłodzenie. Dzikie za odpowiedzi i pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Abit AN8-Ultra jeśli jeszcze gdzies znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POKI Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Abit AN8-Ultra jeśli jeszcze gdzies znajdziesz Dzieki za odpowiedz Myślałem o tej płycie - ale znikneła z ofert. Była też troche droższa. Tak więc czy ten Gigabyte będzie ok?? Cena wydaje się umiarkowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Moze pomyslisz nad ta http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?mod=st...detail&id=19998 . Swietna plytka, pasywne chlodzenie i sporo kasy Ci zostani w kieszeni. Poczytaj sobie o niej. Za ta cene rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POKI Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Moze pomyslisz nad ta http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?mod=st...detail&id=19998 . Swietna plytka, pasywne chlodzenie i sporo kasy Ci zostani w kieszeni. Poczytaj sobie o niej. Za ta cene rewelacja. Sporo o niej słyszałem i powiem tak - zastanowie się ALE mam zle doświadczenia z plytami Asrock ( z Gigabyte wręcz przeciwnie), a nforce 4 ma naprawde fajne funkcje. Cały czas się wacham. A może coś z via. Co myślicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 VIA sobie daruj. NForce jest poprostu lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 ULI to świetne czipy ;) Sporo oszczędzisz, a jak nie kręcisz to różnicy zbyt wielkiej nie będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POKI Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Kupiłem Ga k8nf9 ultra. Na razie wszystko raczej jest ok. Radiator chipsetu jest strasznie gorący - fakt. Ale jest cicho. Świetna funkcja firewall. Jedno co mi sie nie podoba w błędne działanie funkcje Smart fan w biosie. Wiatrak na radiatorze albo stoi, albo kręci się ze stałą prędkością. Może ktoś zna rozwiązanie czemu się tak dzieje?? - (Hi Hi to już nie jest chyba ten dział) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...