Skocz do zawartości
westsajd

Okno Włączania/wyłączania Window$a

Rekomendowane odpowiedzi

Grzebiąc w rejestrze w celu ustawienia automatycznego logowania użytkownika zepsuło mi się okno włączania i wyłączania windy. Wygląda to tak:

W jaki sposób przywrócić defaultowy wygląd okna xp? Jak się da to prosze o instrukcje, jak się nie da to trudno :wink:

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, działa.

x64 działa dobrze, bardzo dobrze ;)

A jeszcze coś innego: wgrałem sobie partition magic, zrobiłem co miałem zrobić i odinstalowałem go. Teraz przed ładowaniem xp'ka wyskakuje mi ekran i na nim coś takiego:

"xmnt2002 program not found... skipping AUTOCHECK". Ładowanie idzie dalej po 2 sekundach jednak obecność tego ekranu troche wkurza :) Jak to usunąć?

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winda działa, logowanie też już jest jak należy tylko wyskakuje mi taki niebieski ekran i przez 2 sek wyświetla mi się dalej napis a potem winda jest już ładowana normalnie dalej. Chodzi mi o usunięcie tego ekranu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musisz uruchomic kompa z instalki CD

potem jak juz troche pomieli i bedzie sie glupio pytal to mmasz tam do wyboru pare rzeczy

miedz innymi naprawe

wtedy nacisnij r

przejdziesz do konsoli odzyskiwania ( ale nazwa hehe :P

)

i w lini polecen wklepiesz fixmbr

bedzie sie stawial ale olej go i ENTER

powinno pomoc

jak nie to pisz sa i inne sposoby ^^

Edytowane przez avecezary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie działa.

Troche źle opisałem moment występowania. Pokazuje się on nie przed całym ładowaniem systemu tylko po tym ekranie gdzie wyświetla się ten niebieski pasek ładowania :) Tam gdzie jest napis Windows xp Proffesional x64 edition :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi