Skocz do zawartości
ssjdzik

Neostrada Tp 128kb

Rekomendowane odpowiedzi

dziwne jest początek miesiąca więc nawet jakby przekroczył w zeszłym tygodniu limit to powinnienem się on wczoraj (a raczej już przedwczoraj bo mamy pare minut po 24:00 :lol:) wyzerować

chociaż własnie czytam na forum.neostrada.info, że pomimo, że nowy miesiąc to TPSA zapomniała co niektórym wyzerować licznik i zwiększyć prędkość

może telefon na infolinie by sie przydał ?? niektórzy w TPSA chyba po sylwestrze jeszcze nie wrócili do pracy :lol:

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis bylem w telpunkcie by podpisac nowy aneks bo staery sie niedlugo konczy. mialem 128 a teraz wzialem 256 i pytam sie babki kiedy bede mial te 256 a ona powiedizala ze juz mam bo od 1 stycznia wszyscy maja miec 256 ale u mnie nadal jest te 128. o co chodzi i iedy oni to przyspiesza???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki !!!

zobacze co jest ale transfer wyzerowali

Mam jesce edno pytanko chciałem zwiększyć moją neo 128 na 6mb i ten z telekom mi powiedział ze ne moge bo juz sie zarejestrowałem????? :?

jak nie mozesz ?? przecież migracje zawsze mozna podpisac na wyzsza opcje neostrady, no chyba, ze nie ma mozliwosci technicznych, ale wtedy powiedza Ci o tym, ewentualnie mozna sprawdzic czy bedzie dzialac, jak nie to zmieniasz opcje na nizsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

nie siedze w neo na bierząco bo mam vectre, ale moja dziewczyna chce wziąć neo 128. o co chodzi z tym limitem co go zerują? jakie są kruczki w umowie? czy można ją zerwać przed terminem (kary, opłaty?).

Z góry thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi