bibel Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, mam pytanie jaki zasilacz mam kupic do mojej konfiguracji Grafa: będzie nowa, jakiś GeForce 6800GT 128/256mb - pod koniec stycznia Plyta: EpoX 8RDA nForce2, AGP 8x, PC3200, 6CI, Audio 2kan Proc: AMD Athlon XP-A 2500+ Barton (będzie kręcony po zakupie zasilacza) Pamięć: Kingston 2x512 Dual Chanel PC3200 Wentylator na procu: Pentagram Freezone QC-80 Cu Obudowa: Thermaltake Soprano Black z oknem moj znajomy zaproponowal mi zebym kupil http://zenfist.pl/pID/125.htm lub http://zenfist.pl/pID/129.htm jakie są Wasze zdania, czekam na odpowiedz. Pozdrawiam :) i dziekuje z gory Edytowane 3 Stycznia 2006 przez bibel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ewentualnie huntkey hk400ap co ma w realu jakieś 450wat wedle uznania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Pierwsze i podstawowe pytanie: Ile kasy chcesz na to przeznaczyc... Od tego zaczniemy nasze poszukiwania :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibel Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Pierwsze i podstawowe pytanie: Ile kasy chcesz na to przeznaczyc... Od tego zaczniemy nasze poszukiwania :] do 400zł :) fakt zapomnialem dodac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ja bym jednak proponował s939 a nie soc A :P no i pci-e zamiast agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibel Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) ja bym jednak proponował s939 a nie soc A :P no i pci-e zamiast agp ja tez, ale niestety kasy nie bedzie az tyle :):) chyba ze wydam swoje oszczednosci bo to mamusia sponsoruje :P no ale zaproponuj mi moze wlasnie jakis proc i plyte :) to moze rozbije swinke skarbonke :D oraz za ile moglbym pogonic mniej wiecej stare czesci Edytowane 4 Stycznia 2006 przez bibel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Moim zdaniem powinienes sprzedac tego Athlona i plyte i kupic cos na 939 - jak radzil kolega (ew. 754). Athlony na SocketA sa jeszcze w cenie .. sam na przesiadce takiej przesiadce sA ->754 oszczedzilem 100 zl - jutro przesiadam sie na 939 i wedlug obliczen wyjde na zero :) A zasilacz ? Chociazby taki Tagan Tg380 UO1 - mam i polecam - przynajmniej jest w miare cichy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibel Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Moim zdaniem powinienes sprzedac tego Athlona i plyte i kupic cos na 939 - jak radzil kolega (ew. 754). Athlony na SocketA sa jeszcze w cenie .. sam na przesiadce takiej przesiadce sA ->754 oszczedzilem 100 zl - jutro przesiadam sie na 939 i wedlug obliczen wyjde na zero :) A zasilacz ? Chociazby taki Tagan Tg380 UO1 - mam i polecam - przynajmniej jest w miare cichy :) ale poprosze o konkrety jaki proc i jaka plyta :) tak zeby mniej wiecej z 1000zl zaplacic np kumpel polecal http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78664839 i najlepiej jakis proc podatny na podkrecenia :) i wtedy chyba by bylo trza zmienic chlodzenie na proca ale sam nie wiem Edytowane 4 Stycznia 2006 przez bibel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 i Ty mowisz ze nie masz kasy ? :> Ja 500 zl na plyte + procka nie wydam (Asrock 939Dual- Sata2 + Sempron 3000+) :roll: Jesli masz stywny budzet 1k i nie zamierzasz wyciskac n-ych potow ze sprzetu wez tansza plyte - moze jakis Epox a jesli koniecznie dfi to Infinity, Semprona 3000+ i np Freezera64 lub Tt Big Typhoon'a jako chlodzenie. Jedyny problem to przewegetowanie na jakiejs karcie PCI do czasu az zakupisz 6800 gt pci-e- za ktore dasz na pewno mniej anizeli wersja Agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibel Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 i Ty mowisz ze nie masz kasy ? :> Ja 500 zl na plyte + procka nie wydam (Asrock 939Dual- Sata2 + Sempron 3000+) :roll: Jesli masz stywny budzet 1k i nie zamierzasz wyciskac n-ych potow ze sprzetu wez tansza plyte - moze jakis Epox a jesli koniecznie dfi to Infinity, Semprona 3000+ i np Freezera64 lub Tt Big Typhoon'a jako chlodzenie. Jedyny problem to przewegetowanie na jakiejs karcie PCI do czasu az zakupisz 6800 gt pci-e- za ktore dasz na pewno mniej anizeli wersja Agp a ta plyta co podalem jest zla :)? jaki do niej proc dobry zeby podkrecic ? ja moge to kupic rownoczesnie z gf6800gt takze tylko powiedzcie nazwe a ja zobacze co da sie zrobic :D (oczywiscie na proc + plyte mam z 1000zl, nie wliczam tutaj zasilacza na ktory mam 300-400) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ASRock dula sataII i opteron 144, sprzęcik wypas ogólnie. Zasilacz mógł by być huntkey 350W-moc realna 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 opteron od luksa za 699zł www.pc-shop.pl asrock dual sata2 z morele.net za 225zł huntkey hk 350ap z proline 150zł w promocji trochę ponad budżet ale to można kupić fortrona za 80zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...