Szymon Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 yhym.....no to ja CIe nie pomoge :D pozostaje najwyrazniej przecinanie mostkow :-(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Cala seria AIUGA (0,13um Xp 1700+) ma odblokowane mnozniki i kreca sie zajebiaszczo. Moj akurat kiepsko, ale ktos tu na forum wykrecil takiego na 1950 na AC. Chyba mówisz o mnie 8) - P-i-T-E-R wykręcił jeszcze lepiej - 2000 :D ale zapodał na niego 1.9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 yhym.....no to ja CIe nie pomoge :D pozostaje najwyrazniej przecinanie mostkow :-(. chociaż niech mi ktoś powie, czy jakiś upgrade biosu czy cóś pomoże ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...