JejoX Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Kto mi powie ktora z tych drukarek a raczej urzadzen wielofunkcyjnych jest lepsze?ktore wypada taniej w eksploatacji i ktore ma najlepsza jakosc wydruku. Ale prdzedewszystkim chcialbym sie dowiedziec ktore byscie brali! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nofy Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Też szukałem, też dużo pytałem i sam wybrałem DCP110c. Musze przyznać że jestem zadowolony nawet bardzo. Tusze są bardzo wydajne drukują dobrze zarówno na zwykłym papierze jak i fotki. Skaner działa szybko i sprawnie a do tego całe urządzenie jest solidnei wykonane. Ze swojej strony gorąco polecam. Pojawił sie terach chyab 115c :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam no a jakie sa ceny tych tuszy ?? Moglbys napisac ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nofy Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 czarny oryginalny - 69PLN wydajnosc 500 stron co daje niecałe 14gr za strone czarny zamiennik - 38PLN wydajnosc 500 stron co daje niecale 8 gr za strone. Podobnie wyglada sprawa tuszy kolorowych oryginały po 39PLN zamienniki 18PLN - wydajnosc 400 stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darrkie2 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A czy bardzo głośny jest ten brother 110 (teraz to te 115 chyba) bo mój dawny lexmark x5130 hałasował nieźle?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...