R.i.P. Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Pierwszy raz ujrzalem ja na www.toys4boys.pl i pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy to taka ze to kolejny shit rodem z allegro. No ale ciekawie sie nawet zapowiadala, niestety cena rowniez. Bagatela 899 PLNow ;o Dzis przegladalem sobie frazpc i co widze? >>> R E C E N Z J A<<< Dosc ciekawe urzadzenie jednak tak jak napisali nie do grania ;o I cena jak juz wspomnialem "rewelacyjna" A co wy mysliscie? Edytowane 6 Stycznia 2006 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Przede wszystkim to myslimy, ze musisz przekopiowac obrazki na inny serwer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 hmmm ;o zero zainteresowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Blah, nie wyobrażam sobie gry na blacie biurka :blink: I to jeszcze za 900zl.. Nieeee, nikt mnie nie przekona :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 bo to nie jest do peceta przeciez panowie.. To jest do PDA. Jakby cena byla nizsza to pewnei bym sie skusil. Idealna zabawka dla onanisty sprzetowego;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...