onkel qbson Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) grafa gigabyte 6600GT, standard taktowania. co polecicie ? Z boku budki bedzie fander 92mm puszczony na 7-8V , poza tym ruch w budzie bedzie dobry. [edit] literowka ;) Edytowane 5 Stycznia 2006 przez onkel qbson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 TU JEST PODOBNY TEMAT A NAWET TAKI SAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) zauwazylem ;] Jednak tam rozmowa skupila się na wyborze pomiedzy pentkiem a zalmanem, stąd ten topic. a tutaj chodzi mi TYLKO o chlodzenie pasywne. Edytowane 5 Stycznia 2006 przez onkel qbson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 A ile chcesz przeznaczyc na to chłodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Aerocool VideoMagic VM102 - miedz i aluminium :) A wyglada jak Batman ;p http://www.pmcc.be/articles.php?id=16&PHPS...49b6569da2fa7ec sorry poprawka... nie jestem pewien ale to chyba nie pasuje na 6600 gt AGP :( Edytowane 6 Stycznia 2006 przez melonowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 A ile chcesz przeznaczyc na to chłodzenie? nie wiem ok 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Z pasywniaków podobno najwydajniejszy jest ten ale chyba są jakies kłopoty z zamontowaniem go na 6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Z pasywniaków podobno najwydajniejszy jest ten ale chyba są jakies kłopoty z zamontowaniem go na 6600 hehe - ogólnie to bardzo trudno zamontować go na cokolwiek bez obcinarki do gwoździ i gwintownicy :lol: Ale warto się pomęczyć. Bardzo ładnie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Bardzo ładnie działa.ano własnie więc z pasywaniaków to bym tego polecał mimo że trzeba sie namęczyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Podobno Thermaltake Shooner dobrze sobie radzi ale nie wiem co z kompatybilnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Podobno Thermaltake Shooner dobrze sobie radzi ale nie wiem co z kompatybilnością. Podobno ten Thermaltake to syf straszny, te dwa heatpipe co mają wyjscie na zewnątrz z ,,miedzianą,, płytką to prowizorka :blink: wydajnośc tez nie najlepsza ogólnie niezbyt dobry, a jeśli chodzi o kompatybilność to mam tu cytat z pewnej aukcji z allegro ,, Do wszystkich kart graficznych posiadajacych dziurki montazowe w okolicy GPU,, więc spasi do wszystkich kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Hehhe to ja słyszałem zupełnie co innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ogólnie podobno to kich więc poza kompatybilnością niczym szczególnym nie zachwyca <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mam pozytywną wiadomość co do VM-102: ma uniwersalny montaż, bardzo podobnu do tego jaki ma Zalman na Chipset :P Wchodzi na wszystko, co ma dziury wokół rdzenia A tak w ogóle, ile W wydziela 6600GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...