Skocz do zawartości
Neo_x

Windows 2003 i Big Screeny :)

Rekomendowane odpowiedzi

Siema :) Wczoraj ze strony microsoftu pobralem wina 2003... czyli Microsoft Windows .NET 2003 Standard Edition :) wiec postanowilem zlozyc Wam raport ;)

No wiec tak.... powiem Wam tyle... Microsoft Windows .NET 2003 Standard Edition to jest to samo co Win XP Prof... + narzedzia do obslugi serwerow i administracji :) zauwazylem jeszcze male zmiany w wygladzie :) ale to zauwaza nieliczni :) W zestawie z tym Winem nie otrzymujemy 50 wygaszaczy ekranu i 15 kompozycji pulpitu... tylko jeden.... classic :) Caly OS jest po angielsku :) co tu jeszcze mozna wiecej powiedziec.... aha... sterowniki pasuja od win 2000/xp :) instalowalem stery do grafiki, muzyki. Pobralem rownierz directx9 :)

Zainstalowalem nfs:hp2, ut2003, battlefield1942 i delta force 3.... zadnych problemow z tymi grami nie mialem :) noo to chyba na tyle :)

Teraz zapraszam do obejrzenia screenow :) jak chcecie cos jeszcze zobaczyc to piszcie do mnie na priv.... to zapodam screeny na strone.. no to tyle :) Uwaga modemowcy ;) Big screeny :)

http://strony.wp.pl/wp/neo_xxx/index.htm

Pozdro i nara :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 glupie pytania:

1. po co to?

2. za darmo? czy to evaluateuation copy znaczy, ze masz to na miesiac?

1. tak sobie :) moze sa osoby ktore o tym nie slyszaly :)

2. Za darmo na 365 dni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest edycja serwerowa majaca zastapic W2k Server - cala game wiec normalny uzytkownik nie ma co szukac ;)

Mozna uzywac przez rok lub do momentu wydania wersji koncowej jesli nic sie nie zmienilo w licencji.

Ogolnie wyglada pozytywnie - .NET jako technologia wyglada ciekawie chociaz nie sadze zeby szybko zdobyla ogromna popularnosc.

Bleh pewnie bede znowu mial poczytac pare grubych tomow bo kolejne wersje pewnego ERP ktorego producenta wykupil Microsoft beda pewnie wymagaly nowego MS SQL Server a ten skolei nowego Windowsa serverowego i trzeba bedzie NT 4 wywalic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm.... linki działaja ;)

po drugie jestr jakis lekczy od tego XP ?

ile zajmuje ramu ??

jak smiga na 256 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozniez mam tego windowsa ale juz chyba bardziej ofijalną wersje ;) Nie wiem czy nie mam przypadkmiem nowszej wersji, nie wiem teraz bo ejstem w xp :?I System działa podobnie jak xp, lecz jest to nie watpliwie systm do serwera a nie do gier :? Gdybym miał na nim grac to bym go wogole nei isntalował :) No ale ze jest iis6 to się pobawiłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi