Skocz do zawartości
qwerty123456

Pytanie O Polecenie Przelewów

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :) Mam pytanie :P Posiadam konto w mBanku. i teraz.. jakby ktoś chciał zrobic mi przelew, to czy musi podac moje pełne dane?? Tj. adres i nazwisko? Czy wystarczy tylko same imię nazwisko? I jak to się ma do przelewów zagranicznych? Czy również muszą byc pełne dane?? Pozdrawiam :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć :) Mam pytanie :P Posiadam konto w mBanku. i teraz.. jakby ktoś chciał zrobic mi przelew, to czy musi podac moje pełne dane?? Tj. adres i nazwisko? Czy wystarczy tylko same imię nazwisko? I jak to się ma do przelewów zagranicznych? Czy również muszą byc pełne dane?? Pozdrawiam :)))

Wystarczy że podasz imię i nazwisko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pyanie ile idzie przelew z banku do innego banku??? Takie przelewy są realizowane przez 7 dni w tyg.????

Nie wiem jak w innych bankach, ale w przypadku Inteligo realizowane jest to przy okazji sesji elixir, czyli tylko w dni robocze. Bywa tak, ze przelew jest tego samego dnia, ale najczesciej (przynajmniej ja tak trafiam robiac przelewy pozno wieczorem ;)) dochodzi dopiero pod koniec nastepnego dnia. Ostatnio nawet troche sie na to nacielem. Wykonalem przelew w piatek przed sylwkiem o 10 wieczorem. PKO oczywiscie zrobilo sobie wolna sobote i kasa dotarla dopiero w poniedzialel popoludniu.

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi