qwerty123456 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Cześć :) Mam pytanie :P Posiadam konto w mBanku. i teraz.. jakby ktoś chciał zrobic mi przelew, to czy musi podac moje pełne dane?? Tj. adres i nazwisko? Czy wystarczy tylko same imię nazwisko? I jak to się ma do przelewów zagranicznych? Czy również muszą byc pełne dane?? Pozdrawiam :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Cześć :) Mam pytanie :P Posiadam konto w mBanku. i teraz.. jakby ktoś chciał zrobic mi przelew, to czy musi podac moje pełne dane?? Tj. adres i nazwisko? Czy wystarczy tylko same imię nazwisko? I jak to się ma do przelewów zagranicznych? Czy również muszą byc pełne dane?? Pozdrawiam :))) Wystarczy że podasz imię i nazwisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty123456 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 hmm.. w inteligo chyb anie wystarczy samo imie i nazwisko... jak sobie przypominam... wie może ktoś jak to jest naprawde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ostatnio robiłem przelew z i do inteligo podając jedynie imię i nazwisko i wszystko było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam pyanie ile idzie przelew z banku do innego banku??? Takie przelewy są realizowane przez 7 dni w tyg.???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Mam pyanie ile idzie przelew z banku do innego banku??? Takie przelewy są realizowane przez 7 dni w tyg.???? Nie wiem jak w innych bankach, ale w przypadku Inteligo realizowane jest to przy okazji sesji elixir, czyli tylko w dni robocze. Bywa tak, ze przelew jest tego samego dnia, ale najczesciej (przynajmniej ja tak trafiam robiac przelewy pozno wieczorem ;)) dochodzi dopiero pod koniec nastepnego dnia. Ostatnio nawet troche sie na to nacielem. Wykonalem przelew w piatek przed sylwkiem o 10 wieczorem. PKO oczywiscie zrobilo sobie wolna sobote i kasa dotarla dopiero w poniedzialel popoludniu. Edytowane 7 Stycznia 2006 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Z tego co mi sie wydaje mozesz wpisac belejakie dane (Jaś-Stas, ul. KazikaJ. 1111/321) i POPRAWNY nr konta - kasa dojdzie - reszta to tylko ozdobnik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty123456 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Hmm.. no to dobrze... jeszcze raz musze sparwdzic.. z inteligo do mbanku... czy da rade na samym imieniu i nazwisku :) jakby ktoś miał odmienne zdanie to niech się wypowie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...