Kas Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Moj problemik polega na tym ze po zainstlowaniu sterownikow system wykrywa mi dalej nieznane urzadzenie jako X800XT, pomimo tego ze zostala zainstalowana karta poprawnie. Mam jakby to powiedziec zdublowana karte. Spojzcie zreszta na screen. http://img491.imageshack.us/my.php?image=screen0qm.jpg Probowalem praktycznie wszystkiego, instalowalem na swiezo systemy XP i 2000, rozne wersje sterownikow, oczywiscie czyscilem stare driver cleanerem przed zainstalowaniem nowych i dalej sytuacja sie powtarza. Przez caly problem ucieka mi troche punktow w 3D marku, gry sie dusza, i z kazdym uruchomieniem windy wyskakuje mi komunikat o znalezieniu nowego sprzetu. Najsmieszniejsze jest to ze na sterownikach dostarczonyc przez ATI z grafa problem nie wystepuje, dzieje sie tak tylko jak zainstaluje nowsze sterowniki. Nizaleznie od tego czy pochodza bezposrednio do ATI czy sa modyfikowane jak np OMEGI. Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Od czasów radka 9500 (może wcześniej- starszych nie miałem) tak właśnie instalują się sterowniki do kart ati- system widzi jakby dwie karty- podstawową i secondary właśnie. "Dwie" karty w systemie- OK- to nie problem. Drugi problem... hmmm... może jakiś konflikt radka z innym hardwarem? Spróbuj innych sterów do mobo- może to rozwiąże problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...