medievil Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 mam abita nf7 bez S, chce kupic taka karte http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=63&products_id=243 bo ta na plycie cos zaczyna szwankowac (nie gra czasami jeden kanal i musze kombinacje robic) Czy dzwiek z tej karty nie bedzie gorszy od tej zintegrowanej na plycie bo jezeli tak to pomysle nad czyms innym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Jestem pewien że dźwięk będzie jak na zintegrowanej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jezeli piszesz ze nie bedzie gorszy to jednak kupie ta karte w poniedzialek dzieki za odp. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 on napisał że będzie taki sam czyli nie warto kupować POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Za 30 zł sprzedam Ci sb liva! (nie 5.1 model ct 4830) 4 kanałowego, full sprawny. Będzie grał dużo lepiej niż to to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 A nie lepiej kupić TO??. Niby drożej ale karte dzwiękową nie wymienia się zbyt często i te 70 zł może okazać się dobrą inwestycją, tymbardziej że wspólczynnik cena/jakość jest doś dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 poniżej live! nie kupuj,, 30zł to niezla cena.. takiej kiszki za 30zł jak zlinkowałeś bym nawet nie dotykał,, to co wychodzi z takiego cuda po prostu pokaleczy ci uszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mam SB 4.1 czyli taka alternatywa dla zinstegrowanej dzwiękówki, i musze powiedziec ze gra pięknie :D jakośc dzwięku jest bardzo dobra, dzwięk czysty bez zakłuceń, kolega ma SB audigy 2 ZS i nie widze zbytniej różnicy :lol2: naprawde nie żartuje, a nawet w call of duty dzwięk u mnie jest bardziej realistyczny :blink: serio dziwne to ale prawdziwe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mam SB 4.1 czyli taka alternatywa dla zinstegrowanej dzwiękówki, i musze powiedziec ze gra pięknie :D jakośc dzwięku jest bardzo dobra, dzwięk czysty bez zakłuceń, kolega ma SB audigy 2 ZS i nie widze zbytniej różnicy :lol2: naprawde nie żartuje, a nawet w call of duty dzwięk u mnie jest bardziej realistyczny :blink: serio dziwne to ale prawdziwe :wink: Kwestia głośników może być efektem tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nom głosniki tez niezłe, Creative T3030 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nom głosniki tez niezłe, Creative T3030 :D A głośniki kumpla?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resort Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ja na wspomnianego Abita NF-7 rev2.0 jakies dwa miesiace temu zakupilem Audigy2 OEM i co do jakosci dzwieku plus EAX jestem zadowolony ale to tyle :mur: wieczne klopoty z prawidlowym dzialaniem sterownikow, strasznie ciche wejscei mikrofonowe ( w porownaniu do dzwiekowki na abicie Audigy2 to szajs :F), olanie przez Creativa pomocy technicznej dla produktow OEM i pewnie jeszcze pare drobiazgow. Takze ja odradzam Audigy2 OEM na Abita zwlaszcza dla ludzikow ktorzy graja co nie co i chca podlaczyc porzadny headset. Wiem ze problem z wejsciem mikrofonowym to nie jest odosobniony przypadek . to tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) A głośniki kumpla?? głośniki kumpla to Creative T5900 tez fajne ale cos zaczeły leciutko charczec nie graja tak czysto, ale mimo wszytsko tez są kozackie p.s i jeszcze przyczepie sie tego Call of duty.... no nie wiem ale ma wszytsko lepsze (głośniki,karte muzyczną) i jednak przy jakims wybuchu nie ma fajnego efektu jak u mnie :wink: Edytowane 13 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...