szogo Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Przegladajac sobie Allegro (po czesci z nudow :P ) znalazlem cos takiego. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9183254 Wiem wiem za takie smieszne pieniadze to nie moga byc jakies wypasne glosniki no ale... wlasnie moze ktos mial z nimi doczynienia albo cos :) Po prostu w najblziszym czasie (kiedy to nie wiem ;) ) chcialem sobie doqpic 2 glosniki(na tyl) do mojej wiezy. Nie mowie ze to akurat te ale prosze was o zdanie co o nich sadzicie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 No niepowiem że są złe :) Takie akurat 2 na tył..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Widzialem takie 2 dni temu w Auchanie w dziale motoryzacyjnym byly w swiatecznej promocji cos okolo 110 czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ja ostatnie takie cudo dorwalem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 piratez z ta fotka mogles sie opanowac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 identyczne sprzedawali w geancie za 99zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Przegladajac sobie Allegro (po czesci z nudow :P ) znalazlem cos takiego. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9183254 Wiem wiem za takie smieszne pieniadze to nie moga byc jakies wypasne glosniki no ale... wlasnie moze ktos mial z nimi doczynienia albo cos :) Po prostu w najblziszym czasie (kiedy to nie wiem ;) ) chcialem sobie doqpic 2 glosniki(na tyl) do mojej wiezy. Nie mowie ze to akurat te ale prosze was o zdanie co o nich sadzicie. Pozdrawiam Tylko nie daj sie zwiesc na te 300 w bo znajac sie na kolumnach i glosnika a takze na zyciu to tak nie jest i nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 to jakiś gigntyczny chłam na najtańszych przetwornikach. Nie dał bym 20zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 werki:wiadome ze to nie ma 300 wat proste, tak po prostu sie rozgladam za jakimis 2 "pierdziawkami" :P na tyl pokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A tak wogule jakiego masz wzmaka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mi sie nie podobaja bleeeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A tak wogule jakiego masz wzmaka? Ja myslalem ze by podpisc jakies dwa (nie mowie ze to co dalem linka) jako dodatkowe do wiezy na tyly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 takiesame jak te na allegro sa w Carrefurzew Szczecnie komplet za 60 zeta ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Z wyglądu nie są aż tak złe, ale cena strasznie zawyżona (he,he nikt nie licytuje ) warte są góra 70zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A tak wogule jakiego masz wzmaka? Ja myslalem ze by podpisc jakies dwa (nie mowie ze to co dalem linka) jako dodatkowe do wiezy na tyly. Aha. Tylko niech impedencja bedzie taka sama bo moze byc smiesznie. I moze byc takze tak ze jedne glosniki beda graly glosniej od drugich czyli przod od tylu lub na odwrot. bo bedzie rownica w mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...