Kako_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam. Mam Chieftec'a 350W i chciałbym się dowiedzieć pare rzeczy o nim... Otóż nie wiem jak sprawdzić ilość obrotów wentylatora (ewentualnie je zmienić) i temperature wewnątrz zasilacza... Poza tym chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można go wyciszyć tak żeby nie stracić gwarancji... Czytałem o tym, że można odkręcić "kratke", ale czy to faktycznie coś pomoże ? Poza tym troche mnie to dziwi, bo jak przeglądam tutaj forum to widze, że większość jak ma Chieftec'i to 360W... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Było wałkowane wielokrotnie. Jest to zasilacz produkowany przez firmę DELTA electronics. Resztę znajdziesz używając szukajki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kako_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Było wałkowane wielokrotnie. Jest to zasilacz produkowany przez firmę DELTA electronics. Resztę znajdziesz używając szukajki. używałem i niestety to co mnie interesowało nie zostało znalezione... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) A nie znalazłeś że ten Chief to, to samo co Delta DPS-350PB-2C sam go posiadam i jest bardzo cichy .. Edytowane 8 Stycznia 2006 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...