Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 wpiszcie coś takiego w dokumencie: =rand(200,99) po czym nacisnijcie enter, i sami zobaczcie co sie stanie, podobno nawet w microshicie yyy...microsofcie nie wiedzą co to....:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wspaniale Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. co to k...a znaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 podobno nawet w microsofcie nie wiedzą co to... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wspaniale Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. co to k...a znaczy?Pewnie nikt tego nie wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 podobno nawet w microshicie yyy...microsofcie nie wiedzą co to....:lol: Oni nic nie wiedzą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 jaki lol :D :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 OSZ KURNA!!! To jest virus atakujący cały komputer!!! Już nic wam nei pomoże za 36h wasz komputer się spali. To taki mały spisek Mr. Billa i producentów części komputerowych. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 hmm przesłanie od kosmitów :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Rzeczywiście to działa, ale jaja. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 stare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ale jaja ;) pewnie jakiegos moda w oprogramowaniu zrobili polscy programysci w microsofcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ale jaja ;) pewnie jakiegos moda w oprogramowaniu zrobili polscy programysci w microsofcie ;) w innych wersjach jezykowych podobno tez jest przepuszczam ze to taki maly jakby tescik wykorzystywany prze pisaniu oprogramowania i jego testowaniu. Np. aby sprawdzic jak zachowa sie podczas wklejania bardzo duzego tekstu. gdyby ujawniono żródło takich programów to znalazł byś cala mase podobnych bajerkow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Z innymi numerkami tez dziala heheh :). np. =rand(199,99) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Z innymi numerkami tez dziala heheh :). np. =rand(199,99)Ale poniżej dwustu bo u mnie powyzej 200 nie tzn.2xx,99. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Z innymi numerkami tez dziala heheh :). np. =rand(199,99)Ale poniżej dwustu bo u mnie powyzej 200 nie tzn.2xx,99. działa dla liczb od 200 do 1 dla pierwszego i drugiego argumentu. pierwsza liczba mowi ile razy ma wykonac petle ktora pisze zwrot "Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig." tyle razy ile wynosi liczba druga. ALe poco to komu yło :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 U mnie nie dziala :? Czy to dlatego ze mam legala czy jak? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 grzesio: TAK , co zonacza że Ci którym to działa mają pirata :lol: hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 kuzyn mi o tym przed wczoraj powiedzial :) wiec dla mnie stare mi sie zdaje ze to jak sie ma pirata to tylko dziala chcialem o tym napisac le zapomnialem. Ale LOL jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Staree, ale fajne :))))))))))))))))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 moze to po staropolsku ;)... ale fajny bajer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Jak ma ktoś jeszcze Worda 97 moze pograc w pinballa ;-) A tak sie go aktywuje : 1. Napisac BLUE 2. Zaznaczyc napisane slowo i z menu Format wybrac Czcionka... 3. Wybrac styl pogrubiony i ustawic kolor niebieski. 4. Po zatwierdzeniu ustawic kursor za litera E i nacisnac spacje. 5. Z menu Pomoc wybrac Microsoft Word - informacje... 6. Wcisnac Ctrl, Alt i Shift i kliknac na ikonie Worda. 7. Gra sie klawiszami Z i M. Wychodzi sie klawiszem Esc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Na legalu 2000 też działa :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Na legalu 2000 też działa :roll:mam legala 2000 i nie dziala :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Na legalu 2000 też działa :roll:mam legala 2000 i nie dziala :? moze twoj office jest legalny inaczej ? :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 o fak co to ma byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Dobre :) Mi sie tego napisało aż 188 stron ?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Dobre :) Mi sie tego napisało aż 188 stron ?!?!?!u mnie tylko 123 strony :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Mi na legalu dziala, wiec grzesio masz chyba jakie "inne" te legale :P BTW tego typu rzeczy jest cala masa, a zowia sie one "easter eggs" (jajka Wielkanocne? :o) Wystarcze wpisac te haslo z nazwa programu (np. Word, Excel itp) w wyszukiwarce i odwiedzic kilka pierwszych stron, zeby sie o tym przekonac. przyklad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Mi na legalu dziala, wiec grzesio masz chyba jakie "inne" te legale :PCo rozumiesz kolezko pod pojeciem "INNE"? Jesli uwazasz ze "INNE" to programy kupione u dystrybutora, wytloczone na plytach z hologramami, zapakowane w duze pudelko, z wielgasna instrukcja obslugi i faktura na kwote ktorej zapewne w zyciu nie widziales, to masz racje. W kazdym innym przypadku mylisz sie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Mi na legalu dziala, wiec grzesio masz chyba jakie "inne" te legale :P Co rozumiesz kolezko pod pojeciem "INNE"? Jesli uwazasz ze "INNE" to programy kupione u dystrybutora, wytloczone na plytach z hologramami, zapakowane w duze pudelko, z wielgasna instrukcja obslugi i faktura na kwote ktorej zapewne w zyciu nie widziales Przecież napisał, że też ma legala...eh Grzesio, lubie Cie bo taki luźny zawsze jesteś :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 To akurat nie jest easter egg. To tylko PL wersja the quick brown fox jumps over a lazy dog. Nie ma sie czym podniecac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...