Skocz do zawartości
wąhol

Co Mi Proponujecie Za 4tysiące?

Rekomendowane odpowiedzi

avecezary napisał(a):

bede beszczelny ^^

za ta kase wywalilbym do cieplych krajow nawet na 7 dni :PPPPPPPPPP

nie lubie zimy !!!!!!!!!!!

Popieram niech jedzie do cieplych krajow ale niech kupi to co @Melsoon poleca sprzeda czesci ze starego kompa i styknie na jakas wycieczke lub wyda na swoja dziewczyne.

Melsoon napisał(a):

Opteron 144 + DFI Lan Party Sli D + 2X512 ram (patriot, geil, ocz...) + X800GTO + Tagan 480W U22 + LG DVD-RAM

zmodaować grafike podkręcić proca i ogień :lol2: reszte mozesz wydac na swoją dziewczynę jak chcesz mozesz kupić 2X1024 mb ram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie z Mac'... Przede wszystkim bierz 7800GT... Mam X800GTO2@X850 XT PE ( 16 potokow ) i jest dobrze ale jesli mialbym jeszcze raz wybrac wzialbym 7800GT bez zastanowienia... Co do reszty to bierz 2 Gb ramu... Do tego Opteron jak inni polecaja ( pamietaj ze musi byc na 939 ), na to wszystko DFI LanParty Ultra-D, albo SLI jesli zamierza kolega dokupic druga taka sama graficzna... Ja nie chce bo jak bedzie cos lepszego i mialbym kase ( biorac pod uwage to ze mialbym nVidie ) to sprzedalbym to co mam a kupil cos mocniejszego... :D Reszta tak jak inni polecaja... Zasilacz Tagan albo Topower P6... Buda Chiefteca jakiegos... Jesli ma miejsce to bierz BigTowera ( zawsze sie wodne sie w razie czego zmiesci :D ). Procek to ja nie wiem bo nie siedze w tym ale chlodzenie AC Freezer 64 Pro... :D Swietne chlodzenie... Moj Venice 3000+ @ 2,52 ( 1,45 V / FSB 280 / 9x ) po 50 minutach SP2004 ma 36-37*C a jak cos robie w Windzie ( nie gram ) to wentyl sie nie wlacza bo temp < 30 * C :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno nie X1800XL... Jesli juz cos wyzej niz X800GTO2 to tylko i wylacznie 6800GS a pozniej juz jest tylko 7800GT albo 7800GTX ( tylko GTX jest troszke za drogi )... Mam X800GTO2 ale tylko dlatego ze sie ladnie zmodowal. Jesli mialbym jeszcze raz wybierac chyba bym dolozyl do 7800GT :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a zkad wytrzasnoles a-date w kostce 1gb bo ja niemoge znalezc?? a co bys myslal o patriocikach 1gb?? do pamieci wolalbym linka czy wogole sa sprzedarzy w polsce

mam takie pytanko bo wychodza pamieci na coraz wyzszych CL a jak wiem to im mniejsze tym leprze wiec oco chodzi i jakie brac??

Edytowane przez wąhol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi