Rengor Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam. Ostatnio kupiłem sobie gf 6600 leadteka i zasilacz delta 350W. Mam jednak taki problem posiadam płytę główną soltek Sl-75drv4 rev.2 i popuchłu mi kondensatory. Proszę o pomoc co mam zrobic poniewaz podczas gry monitor przechodzi w tryb czuwania. Czy oplaca mi sie wymienic kondensatory czy może lepiej kupic jakąś inną płytę pod socket a. Ponieważ zmienił bym procka a jak wiadomo na mojej płycie głównej nie działają procki 0.13 mikrona. Proszę o fawchową pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Lepiej kup drugą płytę... Na przykład Gigabyte GA-7N400S-L nForce2 + SATA (w komputroniku ok. 140 zł, ale zawsze można taniej ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ale chodzi mo też zeby ta płyta była wydajna i nadawała sie do o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 To może Abit NF7-S albo Epox 8RDA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 To może Abit NF7-S albo Epox 8RDA ?Również polece te płyty, albo DFI Ultra-B/Infinity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Tylko, jest mały problem ze niedostane tych plyt na gwarancji w sklepach za przystępną cene a co piowiecie gigabajcie?? Znalazłem coś takiego http://age.pl/podzespoly/opis.php?k=60&id=15540&company= czy to jest dobre wogóle?? Edytowane 14 Stycznia 2006 przez Rengor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Osobiscie był bym bardziej za abitem. Wiec jak kotś wie gdzie można go dostac to będe bardzo wdzięczny za pomoc Edytowane 15 Stycznia 2006 przez Rengor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Widzę, że jakoś nikt nie chce mi odpisywać. Mam pytanie czy przechodzenie monitora w tryb czuwania podczas gry może wogule byc spowodowane tymi kondensatorami?? Na moim starym gf2 ti wszystko jest w porządku. Lecz jest taki mały szczeguł jeżeli włącze monitor dopiero po uruchomieniu sie kompa to wywala mi syncmaster poza zakresem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Będzie dobra,a wogóle pisze się przez ó!A tak w ogóle to się pisze osobno... ;) Ja polecam epoxa, jakiegoś na KT600, mój brat ma i jest super do OC i bardzo stabilny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Dobra, teraz zastanawiam sie nad abiten nf7-s2 albo s2g. Proszę powiedzcie mi coś więcej o nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Widzę, że na tym forum nie znajde chyba pomocy. A miałem jeszcze jakies nadzieje. A co do tego epoxa na kt600 czy chodzi ci o http://shop.q-x-a.com/product.php?productid=33233 ten model. Znalazłem jeszcze epoxa 8rda+ za niecałe 110 zł . Powiedzcie prosze kturą sie bardziej opłaca Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Rengor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...