Skocz do zawartości
Rengor

Padnięty Soltek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ostatnio kupiłem sobie gf 6600 leadteka i zasilacz delta 350W. Mam jednak taki problem posiadam płytę główną soltek Sl-75drv4 rev.2 i popuchłu mi kondensatory. Proszę o pomoc co mam zrobic poniewaz podczas gry monitor przechodzi w tryb czuwania. Czy oplaca mi sie wymienic kondensatory czy może lepiej kupic jakąś inną płytę pod socket a. Ponieważ zmienił bym procka a jak wiadomo na mojej płycie głównej nie działają procki 0.13 mikrona. Proszę o fawchową pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, jest mały problem ze niedostane tych plyt na gwarancji w sklepach za przystępną cene a co piowiecie gigabajcie??

Znalazłem coś takiego http://age.pl/podzespoly/opis.php?k=60&id=15540&company= czy to jest dobre wogóle??

Edytowane przez Rengor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że jakoś nikt nie chce mi odpisywać. Mam pytanie czy przechodzenie monitora w tryb czuwania podczas gry może wogule byc spowodowane tymi kondensatorami?? Na moim starym gf2 ti wszystko jest w porządku. Lecz jest taki mały szczeguł jeżeli włącze monitor dopiero po uruchomieniu sie kompa to wywala mi syncmaster poza zakresem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że na tym forum nie znajde chyba pomocy. A miałem jeszcze jakies nadzieje.

A co do tego epoxa na kt600 czy chodzi ci o http://shop.q-x-a.com/product.php?productid=33233 ten model.

Znalazłem jeszcze epoxa 8rda+ za niecałe 110 zł . Powiedzcie prosze kturą sie bardziej opłaca

Edytowane przez Rengor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi