Skocz do zawartości
Gość

Gdziie Moge Takie Cos Kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się rozpowszechni to napewno stanieje, tymbardziej że Chińczycy już to produkują Powerisers

Pamiętacie jak było z hulajnogami, na początku też drogie, a póżniej za bezcen, co prawda w przypadu Poweriser nie można odpierniczać byle chłamy przy produkcji, bo wiadomo czym by to groziło. Na bank po jakimś czasie zejdzie do 400-500 PLN, przy całkiem dobrej jakości do ceny. Trza se będzie kupić :lol:

Edytowane przez TAeL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja sciagnalem sobie to cudo z Korei. Calkowity koszt wyniusl 1220zl. Jakby cos to piszcie na poweriser@go2.pl

Jak wyniUsł 1220 zł to ładnie... Zainwestuj w słownik ortograficzny.

Urządzonko fajne, ale zapewne trudno się nauczyć utrzymać na nim równowagę po zrobieniu salta ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja go k..... BAJER ŻE MASAKRA!!! Już widzę minę qmpli :-D Szkoda że takie drogie... Jak ktoś by wiedział, gdzie coś takiego można tanio tj. ok.700-800zł kupić to piszcie na priva ;-)

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie robione w Zamościu? Gdzie można spotkać takie cudeńko :) [ mowa o tych 'butach' :D ]

Masz racje. Robilem to zdjecie w Zamosciu, ale mieszkam w okolicach. To cudenko (buty) mozna spotkac dokladnie w Krasnobrodzie. Niestety teraz nie mam za bardzo warunkow z powodu sniegu :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nauka samego chodzenia nie jest zbyt trudna. Zajelo mi to okolo 45 minut. Po tym czasie moglem juz chodzic i powoli biegac. Ze skakaniem bylo troche trudniej(okolo tygodnia) Bardzo sie nie poobijalem, poniewaz od razu mialem na sobie ochraniacze(kolana, lokcie i nadgarstki). Jesli macie "troche" wolnej kasy, to polecam kupic Powerisera. Przy niezlej zabawie mozna popracowac nad kondycja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja żadnych problemów z kolanami nie mialem. Używalem tego przez kilka tygodni i żadnych bóli stawów ani kręgośłupa nie doświadczyłem. Za to po kilkugodzinnym skakaniu dopadaly mnie zakwasy. Masz racje, ze trzeba na początku robić rozgrzewke. Bez tego ani rusz. Naprawde polecam wszystkim Poweriser

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znudzil mi sie i chyba nigdy mi sie nie znudzi. Po prostu zastanawiam sie nad sprowadzeniem wiekszej ilosci tego cuda. Co do szybkosci to nie sprawdzalem dokladnie. Producent podaje ok 30km/h. Scigalem sie z kumplem, ktory jest normalnie szybszy odemnie ale na Poweriser nie mialem wiekszych problemow :D Uwierz mi Sou, ze skakanie daje najwiecej frajdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie ze mozna na nogach biec 30km/h. Czy to jest bardziej meczace? Nie wiem bo nie potrafie biec z taka predkoscia na nogach i trudno mi powiedziec. Hamowanie jest trudniejsze niz na nogach. Trzeba odpowiednio wczesniej zaczac zwalniac.

Edytowane przez poweriser

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi