irnlng Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 W sieci pojawily sie nowe detonatory 42.01 dla win XP/2000 oraz 32.20 dla wszystkich okienek. Wiecej informacji znajdziecie na www.nvidia.pl.czemu wyszly teraz 32.20 dla win9x? juz sa 41.09, a teraz puszczaja 32? o co tu chodzi? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 To w końcu NVidia ... zawsze robi zamieszanie z detonatorami ... niedość że wydaje ich od cholery dużo to jeszcze miesza !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Z tymi detonatorami to jest tak, że seria 4x,xx ma nviev i inne nowosci i nie zawsze to działa na każdym kompie dlatego chyba teraz będą dwie serie 4x i 3x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zainstalowałem 32.20 i jakoś nie ma róznicy ani w grach ani w marku ... ani tam żadnych nowych opcji nie widze :? ... a w dodatku mają buga ... przy instalacji chciały odemnie jakiś plik (*.cat), ltórego nie było razem ze sterami ... ale walnałem anuluj i sie zainstalowało samo do końca i działa ;-). Ehhh ta nVidia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Wiadomo już dawno przestałem się tym jarać, nowe det. prawie nic niedją a zwłaszcza na starszych kartach -->2MX. Wszystko optymalizowane jest pod 4ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 znalazlem fajny test nowych detonatorow dla tych co maja obawy przed zainstalowaniem http://www.pc-extreme.com/ jedyna ciekawa rzecza jest skok fps w anizo i AA w porownaniu do det 40.72 .( ale tylko na UT2003) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ja też już przestałem się tym interesować tymbardziej że mam GF2ti i także zauważyłem że do mojej karty nic ciekawego już nie pokażą :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Taaaa, ja już też po przebojach z detonatorami, do 2mx (nie wim jak z ti) to 30.82 najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ja zassalem te nowe detonatory dosyc niedawno, ale zauwazylem pewien problem pojawiajacy sie wlasnie od czasu zainstalowania owych detonatorow. dziennie moj komp chodzi ok. 6 godzin bez przerwy, i gdy rebutne go to mam 800x600 (i nie moge tego zmienic), oraz jakosc kolorow na najniza - 4bit (i tez nie moge tego zmienic) dlaczego? ja mysle ze to wina nowych detonatorow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...