Gość Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 mam taki problem jak chce sobie w cos pograc np Half-life to po jakims czasie wypieprz mi niebieski ekran robie rest a w dzienniku blendow jest takie cos: Dokonano ponownego uruchomienia komputera po wystąpieniu błędu. Kody błędu: 0x000000d1 (0x00000000, 0x00000002, 0x00000001, 0xbfd711ac). Microsoft Windows 2000 [v15.2195]. Zrzut zapisano w: C:WINNTMEMORY.DMP. ten plik memory.dmp skopiowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 blue scren w win2k....dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 osobiscie uwarzam ze bluesrcen w zadnej z win nie jest dziwny :D . kumplowi udalo sie powiesic nawet orginalna g3, wiec "nobody is perfect..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ja wlasnie zainstalowalen na nowo 2000 bo tez mi wyskakiwal blue screen i nie dalo rady tego naprawic i to bylo jedyne wyjscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 a czy przypadkiem macie SDI ? ja ma i jak zainstalowalem w2k to przy wysokim transferze mi sie sam restartowal lub byl niebieski ekran ... naszczescie znalazlem jakiegos HotFix'a i od tego momentu kocham ten system :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 jak widac u mnie w opisie nie mam sdi tylko troszke cos szybszego, u mnie blue screen zaczal sie pojawiac przy nagrywaniu plyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ty moze masz w opisie ale Arnie nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 nie mam sdi tylko modem sprawdzilem wszystko teraz musze odzyskac cd od kumpla a czy win98 dziala na ntfs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 (..)czy win98 dziala na ntfs? Odpowiedz jest tylko jedna NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 jasne ze nie działa win98 na ntfs poprostu go nie widzi .Fdisk i nic innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...