Bobo07 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 witam panowie już tu strasznie dawno nie zaglądałem. Właśnie wróciłem z holandowa i kumpel mnie prosi o jakiegoś kompa za 1200zł bez monitorka. Co byście radzili. Bo chyba złoże coś na duronie 1,2giga???? a może mo ktoś takiego kompa do sprzedania z okolic Katowic? pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 1200zl antek xp1600 asus a7v266 128ddr cd rom jakis fdd jakies dysk 40gb maxtor grafa g4mx440 zmiescisz sie napewno no i buda jakies 60-80zl na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 wiesz co jak cie nie bylo to sie doksztalc i SZUKAJ a znajdziesz TO TYLE CO POWIEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 wiesz co jak cie nie bylo to sie doksztalc i SZUKAJ a znajdziesz TO TYLE CO POWIEM heh opcja szukaj nie zawsze wszystko załatwi :P czasy sie zmieniaja co dzis jest nowe, jutro jest stare :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ja wiem ale przy odrobinie checi a nie lenistwa nie trzeba by zakladac takich tematoof naprawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Za te pieniaDze we Wroclawiu moŻesz dostac okolo 120 486-tek. Moze i stare ale czy ktos probowal zrobic z obuDowy cos do sieDzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...