Mavic Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Będe kupował kompa... dobra nie ważne :) moge prosić o linki do sklepów w warszawie, najlepiej ze sklepami w necie żebym mógł ceny odrazu zobaczyć, tak wiem wiem jest wgk ale chce kupić kompa na raty, dodatkowo starszy woli kupowac w sklepie który ma swoją stałą siedzibe. szukajka na tweaku pomogła mi połowicznie, www.znak.pl troche zdzierstwo :| w sumie Action ma to co chce za wyjątkiem DFI a nie będe już w 2 sklepach brał. dziekuje za pomoc. aha, myśle że dobry dział wybrałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrog Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 na wgk sa tez sklepy ktore maja stala siedzibe a w weekendy sa na gieldzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 możesz kupic w komputroniku albo gdzieś w sklepie netowym co ma siedzibe w wa-wie i odebrac i płacic za sprzęt u nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavic Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 możesz kupic w komputroniku albo gdzieś w sklepie netowym co ma siedzibe w wa-wie i odebrac i płacic za sprzęt u nichprzeczytałeś wogóle co ja napisałem :| a co do komputronika to już wole znak.pl troche taniej co do wgk to wiem że firmy maja swoje siedziby ale nim zaczne jeździć i wyda się więcej na paliwo to wole przez neta zorientowac się gdzie warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 wiesz duzo sklepow netowych sprzedaje w necie i w realu tez więc co za problem komputronika podalem dla przykladu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 A co do ostatniego pytania to niestety zły dział. Bardziej by sie nadawał do działu "Podstawowe zagadnienia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...