bartek323 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam nagrałem ostatnio płytę DVD+R z potrzebnymi mi plikami, ale juz po fakcie spostrzegłem się że o czymś zapomniałem i dograłem to jako drugą sesję ale teraz windows nie widzi pierwszej sesji. Proszę o podpowiedź jak oge odzyskać dane nagrane w pierwszej sesji, lub co zrobic aby windows wykrywał wszystkie sesje. Proszę o szybką odpowiedź :cry: . Program którym nagrywałem to NERO 6608 Nagrywarka SONY DVD RW DW-D23A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 cd/dvd Diagnostic. Odzyskiwanie danych na podstawie cd diagnostic jest tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 IsoBuster 1.9 Search and Recover 1.0c BadCopy Pro 3.75 moga pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 A płytę czytałes na tej nagrywarce czy innym DVD? Bo na nagrywarce powinno widziec wszystkie sesje, problemy są na zwykłych czytnikach dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 no nie dokonca ......... nawet nagrane na swoijej nagrywarce ( bez zamkniecia sesji ) potem 1, 2 ,3 i juz mozemy miec problem pisze z wlasnego doswiadzenia ale dziwne ze alkohol "widzi wszystkie sesje ) nero ostatnia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 U mnie widzi wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 pewnie jakies update cos by dalo ale poki co......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...