Skocz do zawartości
asdf11111

Grafika Do 250zl Na Agp

Rekomendowane odpowiedzi

Gaskas, ja swojego na 400/500 bez radiatora na grafie wykrecilem - Gigabyte...

Ogolnie raczej polecam 9550 bo gwara to wazna rzecz, chyba nie chcesz wydkladac znowu 200zl jak ci sie karta zjara, co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio kupiłem kuzynowi za 162,50zł Gigabyte'a 9550 z 36 miesięczną gwarancją :) Szkoda że już 3 dni czekam, a paczki jak nie było tak nie ma...

Mam nadzieje ze jeszcze zania niezaplaciles! Ja kiedys na zasilacz czekalem tydzien :sad: ale wkoncu doszedl :D

Sory za OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gaskas, ja swojego na 400/500 bez radiatora na grafie wykrecilem - Gigabyte...

Ogolnie raczej polecam 9550 bo gwara to wazna rzecz, chyba nie chcesz wydkladac znowu 200zl jak ci sie karta zjara, co?

No w sumie nie ... A teraz mam ochote na GigaCube 9550XT rev 2.1 .... 250 zl + wysylka ... Oplaca sie ??

Na gwarancji do 12.2006 ...

Edytowane przez GaShKaS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tutaj duzo osob co na kompach znaja sie bardziej niz ja, wiec moze niech ktos inny Ci to powie ;)

No ale z tego co slyszalem to sa to jedne z lepszych (o ile nie najlepsze;]) 9550, cena nie wysoka no i te 12m. gwary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podepne sie bo moj temat gdzies zaginal,

Czy Radeon 9800 ktory ma, zacytuje sprzedawce:

8 potoków, lecz jak napisałem 128 bit szyna pamięci,

rdzeń 324MHz, pamięć 290MHz, nie modyfikowana przez np. wgranie biosu czy

żaden inny sposób, 2000 w 3DMarku 05 uzyskane przy taktowaniu 363/318MHz i

ustawieniach domyślnych (Prescott 3.0GHz, 1GB RAM))

bedzie szybszy niz 9700pro ale tez 128bitowa szyna, lub R9550@9600xt

oraz jak duzo bedzie wolniejszy (powiedzmy w %) od R9700 z 256 bitowa szyna?

Taka wersja jak opisalem to SE czy lepszy niz Se (nie wiem czy se ma 8 potokow czy 4).

niestety przegapilem R9700 256 bit n aallegro ktory poszedl za 300 zl a inne co sa chodza od 350 w zwyz ten o ktorym tu pisze moge kupic za 250 zl. Warto? Nie chce wydawac za duzo kasy bo nie mam za duzo czasu na granie ale ze mam MX to chce karte na ktorej w miare bedzie sie dalo grac w nowe gry (od czasu do czasu gram) a nie bedzie zbyt droga, chcialbym wydac max 200 zl wliczajac sprzedz mxa czyli okolo 250-270 zl zaplacic za karte.

pozdrawiam

Danny

[edit] niestety ta karta tez poszla szybciej niz zdazylem ja kupic, cos mam pecha :/

to ostatnie pytanie czy lepiej R9550"9600xt cyz 9700"pro ye 128 bitowa szzna_

Edytowane przez Diabeldan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi