DonVitoPrzemo Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam serdecznie. Mam problem dla mnie z tych nie do przeskoczenia, wiec bardzo prosze o pomoc a mianowicie; Udało mi sie pierwszy raz przeinstalowac system z czego byłem dumny lecz jednak nie wszytsko sie skonczyło tak jak pierwotnie zakładałem po zainstalowaniui sterowników do grafiki wystapił problem ze znalezieniam strów do dzwiku w zaden sposob nie moge znalesc ich miejsca lokalizacji; wiec jezeli ktos mógłby mi pomoc przy znalezieniu sterów do karty ( odnalezionej przy pomocy Aida 32) o nazie: Creative SiS 7021 Audio Device, byłbym niezmiernie wdzieczny. BARDZO PROSZE O POMOC Z góry wielka dziekóweczka;) POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ściągnij stery do płyty głównej którą posiadasz (bo po nazwie wnioskuje że zintegrowana) i zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Sterowniki mozna pobrac bez problemu ze strony www.sis.com albo ze strony ecs (plyta to zapewne k7s5a? ;-)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...