kobe83 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mam pewien zasilacz tylko problem w tym ze bez nalepki i nie wiem ilu watowty on jest. Czy jest sposób zeby jakoś sprawdzic. Mam też pytanie z osobnej beczki. Jeśli kupie zasialcz ze zlaczem zasilania 20pin to bede mógł w przyszłości wsadzic go do plyty nowego typu 24 pin. Wiem ze sa przejsciowki z 24 na 20 ale czy odwrotnie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 tak, bedzie pasowac, ja mam leciwego juz huntkey 300W xp i bez problemu podlaczylem go do dfi lanparty nf4 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 zasilacze nowego typu mają 2 linie 12V wiec jak chcesz na przyszłość to lepiej inwestuj bo po oc bedzie nie stabilny działać bedzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 to go rozkrec i poszukaj oznaczen w srodku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam. Powinny być podane napięcia i dopuszczalne prądy, potem przeliczyć na moc i dodać (wynik przybliżony) :wink: Rozebrać i zobaczyć elektrolity (2 duże puszki) 220uf 200V ok 250W 470uF 200V ok 300-400W 680uF 200V ok 400-550W Wartości MOCNO przybliżone ale pozwalają "na szybko" ocenić moc zasilacza. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 zasilacze nowego typu mają 2 linie 12V wiec jak chcesz na przyszłość to lepiej inwestuj bo po oc bedzie nie stabilny działać bedzie ... To czy zasilacz ma dwie, trzy, czy też cztery linie +12V nic pozytywnego dla nas nie wnosi. Lepiej jak zasilacz ma jedną za to stabilną linię +12V. Więcej tutaj: http://zenfist.pl/pelen.php?id=30 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...